NAJSOČNIJI rijaliti momenti Zorice Marković

  

NAJSOČNIJI rijaliti momenti Zorice Marković NAJSOČNIJI rijaliti momenti Zorice Marković
Zorica Marković, Foto: Ivan Vučićević
Celebrity
NAJSOČNIJI rijaliti momenti Zorice Marković

  

Zorica Marković Zadruga – rijaliti koji bi bio nezamisliv bez nje. Uostalom, kao i bilo koji drugi jer nema haosa dok se ne pojavi ona. Nije se u Srbiji odigrao bilo koji šou, a da Zorica nije bila deo njega.

Pevačica Zorica Marković izgradila je svoju karijeru brojnim pesmama. Na estradnoj sceni nalazi se još od 1979. godine kada je objavila dve numere. Najveću popularnost stekla je krajem 80-ih godina sa pesmom „Lijte kiše„. Ipak, postala je sastavni deo svakog rijaliti programa još od kada se ovaj format pokazao kao veoma gledan u Srbiji i regionu. „Zadruga“ je nezamisliva bez Zorice Marković i obeležila je svaki od projekata u organizaciji produkcije.

Retrospektiva rijaliti Zoke

Pevačica definitivno obožava život pod kamerama, jer rijaliti format kao da je izmišljen za nju. Brojni rijaliti igrači dobili su takav nadimak jer se često pojavljuju u ovakvim programima, a Zorica Marković jeste otelotvorenje tog naziva. Prepoznatljiva je i kao „tata za rijaliti“. Ona je rijaliti igrač koji gotovo nikada ne izbegava poziv da uđe izolovanu kuću.

Njeno prvo učešće bilo je u „Velikom bratu“ gde je gledaoce po prvi put šokirala psovkama koje je upućivala svima koji bi je iznervirali. Takođe, treba imati na umu da Zoka ima kratak fitilj i da je uopšte nije teško iznervirati. Na bilo koju nepravdu veoma burno reaguje, a onda ne bira reči. Pamti se njena svađa sa Milićem Vukašinovićem. Da se podsetimo:

Tada su gledaoci rijalitija prvi put upoznali Zoricu u pravom svetlu. Nakon toga, ona je učestvovala u „Parovima„, a onda i u „Farmi„.

Sa Farme je izbačena jer je, navodno, fizički nasrnula na Staniju tokom jedne od brojnih svađa. Zorica Marković, kada je besna, bez razmišljanja ulazi u sukob sa bilo kim, a ta svađa sa Stanijom je samo jedan od brojnih pokazatelja njenog temperamenta.

Zorica je sa drugim ukućanima komentarisala da oseća da je Stanija stalno proziva, kao i da neće to da dozvoli. Pokušavala je da izbegne svađe, ali nije uspela. Ono što je najviše iznerviralo je to što Stanija nije pokazala da ima poštovanje prema njoj, a nazvala je i „nečovekom“.

Nakon toga, pojavila se i u narednoj sezoni „Farme“, a potom i u najnovijem rijalitiju „Zadruga“ gde je redovan igrač i takmičar.

Zorica Marković Zadruga – Po čemu je prepoznatljiva?

Zorica Marković je pokazala mnogo toga, s obzirom na to da se veoma često nalazi pod budnim okom gledalaca. Osim toga da ne da na sebe, kao i da ima kratak fitilj i da je temperamentna, Zorica je više puta pokazala da je laf.

Zorica Marković Zadruga

Spremna je uvek da se bori za sebe, kao i za pravdu. Veoma je vredna i u kući važi za jednu od najboljih domaćica. Često stane pored šporeta i skuva ručak. Za Vaskrs je pravila sarmu za sve ukućane, zbog čega su joj svi bili zahvalni. Lako plane i posvađa se, ali je veoma pravična i nema dlaka na jeziku. Jasno stavlja svima do znanja svoj stav i ne plaši se da ga iskaže.

Za njeno ime se nikada nisu vezivali veći skandali, sve do sada, kada je u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti šou programa „Zadruga“ pokazala još jednu, emotivniju, stranu.

Zorica Marković Zadruga – Zoka se zaljubila u mlađeg?

Često su kružile glasine da nakon razvoda Zorica „baca oko“ na mlađe muškarce, ali do sada u rijalitiju nije nalazila ljubav. Ipak, to se u „Zadruzi 3“ promenilo.

Nastao je muk u studiju kada su ona i Luka Belić priznali da su više od prijatelja. Svi su bili šokirani, kako gledaoci, tako i Zadrugari. Među njima se javila ljubav, iako je Luka čak 30 godina mlađi od nje.

Naime, Lepi Mića je pitao Luku da li je njegovo druženje sa Zoricom više od prijateljstva. Iako je pitanje bilo upućeno Beliću, Zorica je odgovorila: „Mi imamo nešto više od prijateljstva„.

Nakon pitanja, Luka se pakovao da se preseli u sobu za izolaciju, a u tome mu je pomogla pevačica.

Nije mi dobro što ideš. Kunem ti se, mnogo ćeš mi neodostajati„, poručila mu je.

Šta mislite, da li će Zorica i Luka uploviti u ljubavnu avanturu?

Čitajte VIP Radar! Najsočnije vesti su uvek na našoj meti!