Željko Joksimović ŽENI ZA SVA VREMENA!: Kupuje Jovani kuću na moru!

   Već imaju stan u Grčkoj

Željko Joksimović ŽENI ZA SVA VREMENA!: Kupuje Jovani kuću na moru! Željko Joksimović ŽENI ZA SVA VREMENA!: Kupuje Jovani kuću na moru!
Celebrity
Željko Joksimović ŽENI ZA SVA VREMENA!: Kupuje Jovani kuću na moru!

   Već imaju stan u Grčkoj

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana odavno su se preselili u luksuznu vilu koju su kupili na Senjaku!

NOVI STAR! Gagijeva sestra sve otkriva: Anabela ima DOSIJE u ludnici! Šok: Darko VARAO obe žene sa Ivom! Bekuta obilazi Mrkinu ženu! Edo MOLI Zilhu da rodi bebu!

Nikolija Jovanović u karantinu! Danima plače jer je odvojena od ćerke!

Ovakvu je do sada niste videli! Ana Nikolić na snimku URLA na saradnike! (VIDEO)

Željko Joksimović: Džentlmen velikog srca!

U pitanju je objekat od dva i po milona evra koji su Joksimovići dugo priželjkivali budući da su nakon sina Koste dobili bliznakinje Srnu i Anu, te je jasno da im je neophodno mnogo prostora za stanovanje. Ali ni to nije sve! Kako naš izvor prenosi, Željko je odlučio da obraduje svoju dragu, pa danima bira luksuzne primorske kuće na posebnim destinacijama.

– Željko želi mediteransku kućicu za Jovanu i decu, planira da ih iznenadi. Razgleda prizemne objekte na samoj obali, ali i te kako prostrane s velikim dnevnim sobama i terasama. Mahom bira nekretnine opasane staklom budući da Jovana obožava mnogo svetlosti u domu, pa se Željko vodi njenim ukusom – započinje izvor za VIP Exkluziv i dodaje:
– Razgleda ponude po Italiji, na Azurnoj obali i u Španiji. Hrvatsko i Crnogorsko primorje ne uzima u obzir jer je su to područja gde i njega i Jovanu svi znaju, a oni kada letuju, isključivo žele mir i anonimnost, pa stoga za odmor biraju destinacije gde nema mnogo naših ljudi. Jovana će se baš obradovati, kao i Kosta, dok su bliznakinje još male, ali svakako će i one uživati u novoj kućici na samoj obali mora koju tata pažljivo bira za njih – završava  izvor za VIP Exkluziv.

View this post on Instagram

Pre 4 godine u ovo vreme❤️❤️❤️#loveofmylife

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Željko Joksimović sa suprugom Jovanom i decom svakog leta odmor provodi i u Atini gde je pre nekoliko godina kupio stan. U pitanju je luksuzni deo glavnog grada Grčke, kojem se Joksimovići uvek rado vraćaju, a uskoro će moći da se baškare i u novoj kući koju pevač merka na nekoliko elitnih evropskih letovališta.