Željko Joksimović OTVARA seriju koncerata! Beograd POBEĐUJE! Ponedeljak, 18. časova!

   Pesmom protiv pandemije

Željko Joksimović OTVARA seriju koncerata! Beograd POBEĐUJE! Ponedeljak, 18. časova! Željko Joksimović OTVARA seriju koncerata! Beograd POBEĐUJE! Ponedeljak, 18. časova!
Celebrity
Željko Joksimović OTVARA seriju koncerata! Beograd POBEĐUJE! Ponedeljak, 18. časova!

   Pesmom protiv pandemije

Koncertom Željka Joksimovića, jednog od naših najpoznatijih kantautora, Grad Beograd i CEBEF otvaraju seriju koncerata pod nazivom #BEOGRADPOBEĐUJE.

Željko Joksimović, čovek za sva vremena…

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom „Beograd pobeđuje“, koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.
– Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata – rekao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠ Lepa Brena iskreno: „Ja sam MUDRA žena i izbegavam SVAĐE sa Bobom“

PROČITAJTE JOŠ Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

PROČITAJTE JOŠ Bogdana plače za Cecom i Anastasijom – Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA!

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.
Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1. Vesić je rekao i da će „u danima uskršnjih praznika, ulice Beograda biti prazne jer se svi borimo da pobedi život“.
Zato ostanimo kod kuće, čuvajmo sebe i druge. Borimo se i pobedićemo. Od ponedeljka borimo se i pesmom – rekao je Vesić.

Željko poručuje da je u ovom trenutku najvažnije da se držimo zajedno, da čuvamo jedni druge i da iskažemo kolektitvni duh, kao što smo to oduvek i činili.
– Pesma ne poznaje granice, ona je univerzalni svetski jezik koji svi razumeju i kojim komuniciraju – rekao je Željko.
U danima uskršnjih praznika, ulice će biti prazne. Ostanimo u svojim domovima i zajedno podelimo nadu da bolji dani dolaze.
Ponedeljak, 20.april u 18 časova – BEOGRAD POBEĐUJE!