Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao!

   Sevnulo međunožje!

Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao! Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao!
Celebrity
Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao!

   Sevnulo međunožje!

Aleksandra Prijović pokazala čime raspolaže!

Opa! Pa sad je nama jasno što Filip Živojinović ne vidi dalje od svoje žene! Od trenutka kada je zakoračila u džunglu zvanu estrada, mlada pevačica Aleksandra Prijović, skreće pažnju na sebe. I hitovima, ali i svojom pojavom. Bilo da se zakopča do grla, ili otkrije do granice nevaljalosti, pleni poglede muškaraca. Naravno i žene je odmeravaju od glave do pete.

Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina – isplivala istina na videlo!

Se*s Miljane Kulić – Držite se, polećemo!

Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi

 

Ovoga puta je nosila pripijenu mini haljinu koja je otkrivala savršene noge. Dok je čekala svoj red da nastupi, Aleksandra Prijović prekratila je vreme ćaskajući sa Filipom.

Uznemirujući foto za sve one koji nisu Filip

U jednom trenutku, počela je da se meškolji. Svejedno je da li joj je utrnula zadnjica, ili je krenula da zavodi Filipa, no, gaćice su sevnule. Ipak, tajming nije bio savršen jer je Filip u tom trenutku okrenuo pogled.

Telo, nekad si samo to od mene hteo….

Šta da ti kažemo Filipe, čuvaj ti ženu, nije sporno, ali pogledaj je neki put. Ko zna, možda hoće nešto da ti kaže. Ili, poruči. Ili uznemiri.

Sad se samo na skupa vina ložiš….

Bilo kako bilo, Filip je ubrzo odveo na putovanje. Prva destinacija je bio Dubai. Zatim su put nastavili ka Tajlandu. E, tamo se Prija razgolitila do gole kože, i zapalila Instagram. Sigurni smo da se i Filip zapalio. Ili se kaže – napalio!

…a mene više ne trošiš!