Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?!

   Povampirio se!

Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?! Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?!
Celebrity
Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?!

   Povampirio se!

Samo za SCANDAL! bliski rođaci bivšeg muža Suzane Jovanović tvrde da su ona i Saša Popović za dlaku izbegli katastrofu, a evo i zašto!

Suzana Jovanović ovo nije očekivala!

– Mi dobro poznajemo Suzaninog bivšeg muža, on je naš rođak… Nije loš čovek, ali kad popije, umeo je svašta da nam priča – započinju rođaci i nastavljaju:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!

PROČITAJTE JOŠ: Osman žestoko isprozivao Ivu – „Sram te bilo, vraticeš se dekici uskoro u krilo!“

– Nikad on nije sebi oprostio što je tako lako shvatio Suzanu koja je divna majka i žena, hrabra i vredna, sposobna da se uhvati u koštac sa svim problemima. E to je njega najviše bolelo jer mu je baš ona, tako savršena, podarila sina Danijela, a on ih je zapostavio. Međutim, kad mu je došlo u glavu, već je bilo kasno. Suza se udala za Saleta koji i nju i Danijela drži ko malo vode na dlanu, a ovom je to bilo krivo. Zato je često pijan pričao svašta, ma plašio nas je šta li će da mu padne na pamet da uradi – pričaju rođaci i nastavljaju:

– Zapije se, pa kaže: Osvetiću se Saši Popoviću, sve sam izgubio! Ajde što Suzana neće da me vidi, ali ni moj sin Danijel neće da cuje za mene, ma ne da neće da čuje za mene, neće dete očima da me vidi! E za to će Popović da plati! Kako ga je tako pridobio i postavio se kao otac ni dan-danas ne mogu da shvatim! Ali opet, kako ću ja protiv njega! On je ugledan i sposoban čovek… Da je Suzana sa bilo kim drugim, pa i da se borim, ali protiv Popovića nemam šanse. Sve sam imao, a zbog svoje gluposti sam sve to i izgubio – prepričavaju rođaci i dodaju:

– Međutim, kad smo videli da je vrag odneo šalu i da on lupeta tako pijan, održali smo mu lekciju da se šalom ne šali i da ćemo mu polomiti i ruke i noge bude li ikada krenuo na Popovića jer takvog čoveka na svetu nema! Ne zna se da li je bolji domaćin, muž ili otac. Danijel ga obožava, sa njim je od malih nogu. Saša ga nikada nije odvajao od svog deteta. Pa sa njim je Danijel preživeo prve probleme u školi, prve ljubavi, prve poslove… Popović je od njega napravio čoveka! Normalno je to što dečko ne želi za oca da zna kada se taj nije potrudio ni kiflu da mu obezbedi. Nama je srce puno jer je Suzana zaista izabrala čoveka za sva vremena, a ovaj naš sad neka se misli gde je sve grešio u mladosti. Niko mu nije kriv, ponajmanje Popović. Njemu treba da je zahvalan do groba – završavaju rođaci, a Suzana Jovanović je svojevremeno za medije rekla da njen sin ne voli da se priča o njegovom biološkom ocu:

– Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u Grandu, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao – rekla je Suzana.

Podsećanja radi, sa 17 i po godina Suzana Jovanović se udala za harmonikaša s kojim je nekoliko puta pre toga nastupala i sa kojim se rodila ljubav. Jako su se zaljubili, pa je ona odmah sa 18 godina rodila dete. Potom je morala nakratko da prestane da peva i da se posveti bebi. Međutim, ubrzo je shvatila da taj brak ne može da funkcionše, pa se vratila u roditeljsku kuću zajedno sa sinom i rešila je da ga sama odgaja. Roditelji su joj pomogli da vanredno završi srednju školu i položi vozački ispit, a kada je Danijel malo porastao, ponovo je počela da nastupa na veseljima.

Otac ju je redovno vozio na nastupe, a na jednom od njih upoznala je legendarnog Boru Dugića, koji je odmah uvideo njen talenat i obećao joj da će joj pomoći da snimi pesmu koju je lično napisao. U to vreme Suzana kreće da ređa hitove poput Maramče svileno, Rođeni u pravo vreme, Ko me jednom prevari… Ubrzo je Suzana postala i velika zvezda, a nakon nekoliko godina udala se za Sašu Popovića i iz braka sa njim dobila ćerku Aleksandru. Danas su jedna od najskladnijih porodica na Balkanu koja ne daje da im išta naruši mir i sreću.