Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji!

   Uživaju u prirodi!

Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji! Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji!
Celebrity
Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji!

   Uživaju u prirodi!

 

Glumica Sloboda Mićalović uživa na selu u društvu supruga Vojina Ćetkovića i njihovih ćerki.

SLOBODA I VOJIN POKAZALI POGLED IZ DVORIŠTA

Sloboda je obradovala svoje pratioce na Instagramu fotografijom iz kuće na selu. Predivan prizor pružao se kroz netaknutu prirodu.

Uskoro je njen pirmer sledio i Vojin koji je takođe objavio sliku iz prirode. Uslikao je dečije igračke u dvorištu, a u opisu je napisao:

View this post on Instagram

Najbolje je jutarnje sunčanje

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

– Najbolje je jutarnje sunčanje.

Zbog korona virusa glumački par je rešio da se udalji iz glavnog grada.

Sloboda se već obraćala ljudima šriom Srbije zbog vanrednog stanja u zemlji i pozvala ih na mir, a sada je otišla korak dalje. Lepa glumica je uz fotografiju iz manastira Dečani ispisala molitvu:

PROČITAJTE JOŠ: Slavica Ćukteraš ODBRUSILA zlim komentarima! „Ako sam se RAZVELA, nisam UMRLA!“

PROČITAJTE JOŠ: Ceca u TOTALNOM karantinu! Ne pušta nikoga blizu sebe!

PROČITAJTE JOŠ: Slavica Ćukteraš SE SKIDA svaki dan! Fanovi: „JADNICA, k’o puštena s lanca!“

– Gospode Isuse Hriste Sine Božiji, radi molitava Prečiste Tvoje Matere, svetih slavnih Apostola, prepodobnih i bogonosnih otaca naših; Simeona Mirotočivog i Svetitelja Save, Vasilija Ostroškog,Petra Cetinjskog, kralja Stefana Dečanskog i Simona prepodobnog; prepodobne majke Anastasije, Paraskeve, Ekatarine, Angeline i svih svetih, pomiluj i spasi nas grešne. Amin – glasi objava Mićalovićeve u kojoj se moli za dobro zdravlje svih ljudi u teškim vremenima.

Podsećamo, glumački par je dugo želeo da se ostvari u ulozi roditelja. Sloboda i Vojin su godinama radili na potomstvu, ali im nije polazilo za rukom da se ostvare u toj važnoj ulozi. Međutim, par je odlučio da se okrene ka veri i da traže pomoć u manastirima. Čuli su da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. Nakon dobijanja potomstva, Sloboda je još više učvrstila svoju veru. U javnosti se spekulisalo da je njihov brak zapao u krizu i da su se udaljili zbog zbog previše posla i stresa. Izgleda da je glumački par rešio da ode na selo i da se posveti jedno drugom, daleko od očiju javnosti.