Vladimir Tomović Zadruga – Prostor za muževnost i preku narav

   Mnoge žene su pale na ovog mišićavog, zgodnog i vatrenog frajera.

Vladimir Tomović Zadruga – Prostor za muževnost i preku narav Vladimir Tomović Zadruga – Prostor za muževnost i preku narav
YouTube
Celebrity
Vladimir Tomović Zadruga – Prostor za muževnost i preku narav

   Mnoge žene su pale na ovog mišićavog, zgodnog i vatrenog frajera.

Vladimir Tomović – Zadruga je za njega vrhunac boravka u rijaliti-programima. Svoje prvo pojavljivanje u ovom tipu emisija Vladimir je imao u četvrtoj sezoni Velikog brata. Kasnije se pojavio u Parovima i, na kraju, u Zadruzi.

Naočit i zgodan, ovaj bivši crnogorski sportista odmah je zapao za oko mnogim učesnicama rijalitija. Na njegov šarm pale su Soraja Vučelić, Slađana Petrušić, Stanija Dobrojević, Mina Vrbaški i Luna Đogani.

vladimir tomović zadruga 7

Njegov temperament i seksepil očarale su i mnoge gledateljke pored malih ekrana. Zato i ne čudi što ima podršku i glasove publike.

Vladimir Tomović – Zadruga kao poligon za nasilje nad ženama

Iako je Vladimir mnogim ženama bio atraktivan, njegova popularnost je opala posle incidenata sa pripadnicama nežnijeg pola. Tako je, jednom prilikom, imao fizički obračun sa starletom Aleksandrom Subotić i njenim momkom Davidom Dragojevićem. On je, nakon svađe sa Davidom, pesnicom udario Aleksandru, a uprava rijalitija ga je odmah potom izbacila iz programa. Kasnije je opet vraćen.

vladimir tomović zadruga -8

Tomović je fizički nasrnuo i na Miljanu Kulić. Dok ga je ona napadala, on ju je vukao za kosu. Zbog ovog nasilja, oboje su kažnjeni dvonedeljnim honorarom, a Tomović je završio u izolaciji. U rijaliti-zatvoru je dočekao i Novu godinu.

Agresivnost i provokacije u Zadruzi

Da Tomović ima kratak fitilj, svedoči i okršaj koji je imao sa Gagijem Đoganijem, zbog čega je takođe bio kažnjen oduzimanjem honorara. Međutim, najozbiljniji sukob doživeo je sa zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je bio u svađi i pre ulaska u program.

Isprovociran Ajdarpašićevim prozivkama, Vladimir je skočio na njega i ščepao ga za vrat. Obezbeđenje je hitno reagovalo i sprečilo Tomovića da udavi Mensura. Odmah posle ovog velikog incidenta, Vladimir je diskvalifikovan iz Zadruge.

Posle izbacivanja, u javnost je procureo snimak na kom se vidi kako bivša Tomovićeva devojka, Mina Vrbaški, kojoj se on posle svih žena uvek vraćao, kuje plan sa Mensurom da izbace Tomovića iz rijalitija. Navodno, ona je poludela od ljubomore kad je videla kako se Vladimir ljubi sa novom devojkom Isidorom. Verovatno je Vladimir bio upućen u plan koji su skovali Mina i Mensur, pa ga je to dodatno zapalilo.

Vladimir Tomović – Zadruga je svet za sebe

Po novogodišnjoj proslavi, a posle ozbiljne tuče, Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija. On se ubrzo oglasio na svom Instagram-profilu, i to najpre fotografijom koja nije imala nikakve veze sa ovim burnim događajem. Objavio je sliku svoje devojke Isidore, koja ga je posetila na imanju u Šimanovcima. Ispod fotografije, samo je kratko napisao Ljubav. 

vladimir tomović zadruga

Nešto kasnije, Vladimir je objavio i kratak zapis u kom objašnjava svoj napad na Mensura Ajdarpašića.

On je rekao da mu je bilo prećeno smrću, kao i da je žestoko vređan na nacionalnoj osnovi. Kap koja je prelila čašu, bila je prozivka na račun njegovog pokojnog oca, koji je u mukama preminuo.

Vraća li se Vladimir Tomović u Zadrugu?

Bez obzira na eksplozivni temperament, ovaj zavodnik ne prestaje da očarava žene oko sebe. Na njega su se ložile i zadrugarke Ivana KrunićMaja Marinković i Dragana Mitar. Po svemu sudeći, mnoge gledateljke, ali i učesnice rijalitija priželjkuju da se ova seksi muškarčina vrati u Zadrugu kako bi mogli i dalje da razmenjuju nežnosti.

Šuška se da uprava rijalitija priprema njegov povratak u velikom stilu. Da li je to samo želja Vladimirovih fanova ili realni plan za početak nove godine, ostaje da se vidi.