Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE)

   Ništa se promenili nisu...

Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE) Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE)
Celebrity
Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE)

   Ništa se promenili nisu...

Šta ti je ljubav! Viki ni do apoteke koja je ispred njene zgrade ne ide bez muža Tašketa! A šta li je pazarila, ne znamo, međutim, alkohol nije našla… Mada, ne bi nasa čudilo da je krenula da odnese Bosancu lek!

Viki nikada nije odustala od njihove ljubavi!

Violeta Viki Miljković i Dragan Tašković Taške imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, pa je mnogima teško da zamisle da je njihova ljubav nailazila na prepreke.

PROČITAJTE JOŠ: Rasta URLAO na Anu Nikolić pa stanari pozvali POLICIJU! Žestoko se posvađali zbog OVOGA!

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić će u ZATVOR? Zbog Marine rizikuje ĆUZU!

PROČITAJTE JOŠ: Đani i Slađa u AGONIJI! Nemaju para da PLAĆAJU RATE za stan!

Ipak, kako je sama pevačica svojevremeno ispričala, kompozitorovi roditelji su izrazito bili protiv njihovog braka.

Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo – ispričala je Viki jednom prilikom.

– Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – dodala je tada Miljkovićeva, pa zaključila:

– Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije – ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi.