Vesna Zmijanac se skinula sa alkohola - Započela potpuno novi život!

   Kad god oseti da je vreme da se izoluje, povuče se na Bukulju!

Vesna Zmijanac se skinula sa alkohola - Započela potpuno novi život! Vesna Zmijanac se skinula sa alkohola - Započela potpuno novi život!
Celebrity
Vesna Zmijanac se skinula sa alkohola - Započela potpuno novi život!

   Kad god oseti da je vreme da se izoluje, povuče se na Bukulju!

Vesna Zmijanac posle mnogo godina teške borbe danas može ponosno da kaže da je problem sa pićem definitivno iza nje! Prvo njeno suočavanje s porokom desilo se kada se potpuno povukla iz javnosti i osamila se u svojoj oazi na Bukulji. Tada je uživala sama u prirodi, daleko od estrade, medija i poznatih, a piće joj nije bilo ni na kraj pameti.

Međutim, nakon nekoliko godina vratila se u Beograd i počela da radi vikendom u kafani Zorice Marković. Tada je već bila dovoljno svesna i sebe i kafane, i umela je da dozira piće, ali je i sama shvatila da se vraća starom poroku koji ume da bude i te kako surov, pa je silne pare dala na alternativne metode odvikavanja uz pomoć meditacije. U to vreme, kad god bi osetila da je kafana ponovo vuče sebi, odlazila je u meditativne centre u Bugarskoj i Grčkoj i vraćala se sebi. Međutim, tek danas, kada ima unuku Reu i uspešnu ćerku Nikoliju, može da kaže da na piće više i ne pomišlja!

Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju!

Ljubavni život Željka Joksimovića – Žene koje su ga očarale

Instagram Seke Aleksić – Radost iščekivanja

Vesna Zmijanac je zbog pića je proćerdala preko milion evra

– Vesna nikad nije krila da voli da popije, međutim, ona nije imala problem alkoholičarske vrste, prosto je bila boem. Volela je kafanu, i dan-danas je voli, ali je mnogo ređe posećuje. Umela je da za veče ostavi stan u birtijama i vremenom je prosto shvatila da to ne vodi ničemu, te da je to samo faza u životu koju treba da ostavi iza sebe. Kako kaže, milion evra je proćerdala po birtijama – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Međutim, od kada ima unuku, Vesna Zmijanac više i ne misli o piću i bančenju koje je svojevremeno obožavala, ali ipak ništa ne prepušta slučaju. I dalje, s vremena na vreme, odlazi kod svog duhovnika da je vrati na pravi put, a kad god oseti da je vreme da se izoluje, povuče se na Bukulju ili prosto ode na te njene meditacije. To joj prija i pomaže joj da se ne vrati starim navikama, jer ipak je njoj kafana u krvi, ali je pohvalno što ume i ima snage da se sama sa sobom izbori i da preduzme potrebne mere kada oseti da je život navodi na pogrešne puteve – završava izvor VIP Exkluziva.

View this post on Instagram

????????????????

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on

Ljubav prema životu i unuci je presudila

Poznato je da se Vesna Zmijanac i te kako odlično snašla u ulozi bake, kao i da joj to i više nego prija. Zato i ne čudi njena odluka da sve poroke i loše stvari ostavi iza sebe i okrene se onome što je ispunjava.

Za još aktuelnih vesti o zvezdama iz zemlje i regiona, posetite VIP radar.