Vesna Zmijanac napala Milana Stankovića - Niti je zove, niti je obilazi, a gledala ga je kao svog sina!

   Povredio je njena osećanja!

Vesna Zmijanac napala Milana Stankovića - Niti je zove, niti je obilazi, a gledala ga je kao svog sina! Vesna Zmijanac napala Milana Stankovića - Niti je zove, niti je obilazi, a gledala ga je kao svog sina!
Celebrity
Vesna Zmijanac napala Milana Stankovića - Niti je zove, niti je obilazi, a gledala ga je kao svog sina!

   Povredio je njena osećanja!

Vesna Zmijanac mnogo voli Milana Stankovića. Gleda na njega kao da ga je rodila i obožava da mu ugađa! Često mu sprema omiljena jela, supice i čorbice i jako je srećna kada on dođe kod njene Nikolije, pa se svi siti ispričaju!

Vesna Zmijanac besna na Stankovića!

Međutim, Milana u poslednje vreme nema kod Vesne, pa se ona baš rastužila i uvredila!

– Vesnu je pogodilo što je Milan ne zove od kada je vanredno stanje. Nije se nijednom setio da pita za kad je odložila konceet, kako je treba li joj nešto… Ma ništa – objašnjava izvor za SCANDAL!  i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Neda Ukraden objavila rat Ildi i Breni! Isprozivala ih ŽESTOKO!

PROČITAJTE JOŠ: Sara Reljić napala koleginicu! „Ovamo priča o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!“

PROČITAJTE JOŠ: Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!

– Na kraju je rešila da ona njega zove, pa mu je očitala bukvicu: Au bre, Milanče, nema smisla! Pa nisi morao da dođeš, ali da pozoveš, pitaš kako mi je, u izolaciji sam zatvorena, nema smisla, a znaš koliko te ja volim – skresala je Vesna Milanu, ali joj se on opravdao da em mora da brine o svojoj mami, em sprema nove pesme u koje ulaže velike pare i zbog kojih će biti ponosna na njega. I šta će Vesna Zmijanac mu oprostila sve jer je slaba na njega.