Vesna Đogani sa godinu dana ostavljena u sirotištu? Podrška oca izostala, a onda su je oni usvojili!

   Tužna priča sa srećnim krajem...

Vesna Đogani sa godinu dana ostavljena u sirotištu? Podrška oca izostala, a onda su je oni usvojili! Vesna Đogani sa godinu dana ostavljena u sirotištu? Podrška oca izostala, a onda su je oni usvojili!
Celebrity
Vesna Đogani sa godinu dana ostavljena u sirotištu? Podrška oca izostala, a onda su je oni usvojili!

   Tužna priča sa srećnim krajem...

Vesna Đogani je ovih dana jedna od glavnih tema u Zadruzi. Svi bruje o životu i siromaštvu Vesne Đogani otkako ju je Anabela isprozivala u rijalitiju, te tome kako je od devojčice iz sirotišta postala pevačica. Kako se navodi, majka ju je tamo ostavila sa svega godinu dana zbog nemaštine, a tek nakon teškog detinjstva sreća joj se osmehnula.

Vesna Đogani i ceo njen život!

Navodno, kad je Vesna napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Inače, zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem, čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u Zvečanskoj, a nakon kratkog života u domu usvojio ju je jedan bračni par.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Kokić ne mrda iz izolacije! Izalazi samo kad baš mora! (FOTO)

Kontakt sa majkom Vesna je stalno održavala. O toj sferi života, pak, nikada nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu “Đogani fantastiko“ i bila je jedna od najboljih polaznica. Đole i ona su se zaljubili, a ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

PROČITAJTE JOŠ: „Bolje da me UBIJE korona nego da nemam S*KS!“ – Era Ojdanić traži mladu ženu da mu pravi društvo u karantinu!

Podsetimo, nakon Anabelinog opanjavanja, Vesna Đogani je imala potrebu da se oglasi, te je to učinila na ovaj način.

View this post on Instagram

Ja sam Vesna Djogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe,nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam.Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo.

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

– Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepšu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom – rekla je Vesna na početku, nakon Anabelinih reči.

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić kupila stan na Vračaru – Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)

– Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo – dodala je ona.