Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

   Nikad dovoljno opreza...

Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona! Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!
Celebrity
Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

   Nikad dovoljno opreza...

Seka Aleksić, po tvrdnjama izvora magazina SCANDAL! uzrok je suza Veljkove majke.

Od kada vlada korona i strogi vanredni uslovi, majka Veljka Piljikića samo plače u Negotinu!

Seka Aleksić brine o najmilijima!

Kako je za SCANDAL!  rekla njena komšinica, žena se uželela da vidi unuke Jovana i Jakova, pa je mnogo tužna, međutim, Seki ne pada na pamet da vodi decu kod nje.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

PROČITAJTE JOŠ: Bane Obradović POBEDIO koronu! Konačno među porodicom i prijateljima!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

– Mnogo je tužna Veljkova mama, samo kuka i plače. Nedostaje joj i sin, i unuci, pa i snajke se uželela – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Malog Jovana nije pošteno ni držala u naručju, ali šta će kad je opasna situacija. Stalno zove snajku na video-poziv, tako gleda dečake. Moli je da joj ih dovede, međutim, ni Seka, ni Veljko ne smeju da se usude jer korone ima svuda, pa su i dalje u izolaciji. Doduše, sada malo popuštaju sa merama, manje je i zaraženih, tako da će možda Veljko doći po majku i odvesti je da bude malo kod njih. To kad bi učinio, ma ona bi skočila od sreće. Sreća da je Seka dobra žena, ne svađa se sa svekrvom, lepo joj je objasnila da je rizik prevelik i da mora da se strpi. Da bi je umirila, drži je i po sat vremena na video-pozivima, a ona samo viče: U ljubi baka svoje piliće, sokolovi moji, junaci, muškarčine! Hvala ti snajka što si mi rodila ovako lepe unučiće! I Seki je to milo, ma Bogu hvala da se oni lepo slažu, lako će se okupiti kad sve ovo prođe – završava komšinica.

Podsetimo, Seka Aleksić govorila je o tome kako sa svojom porodicom provodi vreme u izolaciji, dok je na snazi najduži policijski čas do sada.

Seka se uključila iz svog doma u emisiju “Premijera – Vikend specijal“ i tvrdila da joj izolacija ne pada teško, budući da je sa svojim najmilijima, a ističe i koliko joj je bitna molitva u ovim trenucima.

– Kao i većina saznala sam preko medija. Biram da ne brinem, nego da se molim. Moć molitve je velika, ja sam odlučila da se prepustim Gospodu i njegovoj volji. Postoji ona lepa rečenica: “Čuvaj se i Bog te čuva“. Ja sam molila ranije ljude da se posle 20 časova svi zajedno molimo. Što se više ljudi mole, to je molitva uspešnija – poručuje pevačica i ističe koliko je za nju dragoceno što sada vikende provodi sa svojim sinovima i mužem, a ne na poslovnim putovanjima.