Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom - Uputili snažnu poruku iz izolacije!

   Sklonili se od gradske gužve!

Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom - Uputili snažnu poruku iz izolacije! Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom - Uputili snažnu poruku iz izolacije!
Celebrity
Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom - Uputili snažnu poruku iz izolacije!

   Sklonili se od gradske gužve!

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, uživa sa suprugom Bogdanom van Beograda. Bogdana je u sedmom mesecu trudnoće i otkako je uvedeno vanredno stanje, njih dvoje su napustili prestonicu.

Veljko Ražnatović objavio sliku sa emotivnom porukom!

Mladi bračni par uživa u prirodi, poštujući mere Vlade o socijalnoj distanci. Zbog epidemije korona virusa, Ražnatovići su smanjili kontakt na minimum sa drugim ljudima.

Veljko Ražnatović je nedavno podelio sa svojim pratiocima na Instagramu kako Bogdana izgleda u sedmom mesecu trudnoće. Sada su objavili još jedan zajednički selfi u dvorištu. U opisu fotografije postavili su srce i poruku RS.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Milica u izolaciji nosi bušne papuče, frižider je napunila do vrha i OVAKO provodi vreme! Spomenula i Petra!

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!

Veljko Ražnbatović i njegova supruga Bogdana uskoro očekuju svoje prvo dete. Na osnovu fotografija koje objavljuje već sad možemo da zaključimo da će Veljko biti ponosan na svoje dete.

Koliko su srećni i sa koliko uzbuđenja čekaju bebu jasno nam govori i slika koju je Veljko okačio na svom Instagramu uz sledeći opis.

– Nadam se da i vi koristite ovaj karantin da provedete dragoceno vreme sa najbližima. Puno vam zdravlja želim svima – napisao je Cecin sin na svom Instagramu.