Tarina mama besna: "TUŽIĆU Pešićku pa neka dokaže da me ćerka BIJE!"

   Bez dlake na jeziku!

Tarina mama besna: Tarina mama besna:
Celebrity
Tarina mama besna: "TUŽIĆU Pešićku pa neka dokaže da me ćerka BIJE!"

   Bez dlake na jeziku!

Tara Simov već dve nedelje je na ratnoj nozi sa Matejom Matijevićem, a njihove tuče, svađe i nervne slomove, Tarina mama, Miroslava Simov ne može više da gleda.

Tarina mama rešila da progovori!

Iako već mesecima pokušava da dobije poziv sa majkom, Tara plače i moli da čuje šta njena majka ili otac imaju da joj poruče, s obzirom da je zbog raspadnute ljubavi sa Matejom totalno uništena poslednjih dana.

– Moja ćerka sada prolazi pravi pakao. Mateja je maltretira pune dve nedelje i pri tome psuje mene i bukvalno me ne vadi iz usta. Glavni problem je njegova mama koja mu brani da bude sa mojom ćerkom. Dok Anđela Veštica ne smeta njegovoj mami jer ulaže u njega i non stop mu šalje garderobu. Mateja je proračunat dečko, koristi Taru da bi što duže ostao u rijalitiju, a sa druge strane koristi Anđelu Vešticu za materijalne stvare i poklone koje mu šalje. Opasan je on. Neka se bori sa ženom koja je uložila novac u njega i koja ga je uvela tamo da se takmiči. Ali kada prođe sve ovo trčaće on za Tarom i to sve sa mamom – u jednom dahu je za STAR ispričala Miroslava, Tarina mama koja je ogorčena na tračeve koje kruže o njoj i njenoj mezimici.

PROČITAJTE JOŠ: Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao tajni plan bivših supružnika Đogani: Pravo iz rijalitija Lunu šalju OVDE!

PROČITAJTE JOŠ: Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom!

– Čujem da ona Jelena Pešić pred svima priča kako me Zorica Marković ogovara i priča kako Tara mene bije. Ja nisam čula to iz Zoricinih usta. Mi se poznajemo i družimo godinama , zato jedva čekam da Zoka izađe da je pitam jel to istina. Negirala je tamo. Zbog toga ću podneti tužbu protiv Jelene Pešić pa neka na sudu dokazuje ko koga bije u našoj porodici – za STAR je rekla Miroslava koja se nada da će produkcija uslišiti Tarine molbe i da će joj omogućiti poziv sa porodicom.