Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!

   Nakon nje haos ostaje!

Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom! Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!
Celebrity
Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!

   Nakon nje haos ostaje!

Tara Simov obrušila se sinoć u „Zadruzi“ na Maju Marinković jer je mislila da ona flertuje sa Matejom Matijevićem. Marko Janjušević Janjuš je pokušao da odbrani uplakanu Maju, a onda se Tara sukobila sa njim.

Tara Simov nije mogla da se smiri!

– Ako si bolesna idi tamo i rešavaj to sa njim. Bolesnice, šta je ona uradila sa Matejom večeras – rekao je Janjuš Tari.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u strahu za Dijanino zdravlje! Sve je posledica borbe za njegovu budućnost

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić ne odustaje od vožnje – Seo za volan moćne mašine bez vozačke dozvole! Ne smiruje ga ni kazna od 150.000!

– Mi imamo dogovor, ona to nije ispoštovala. Sutra ću ja da ustanem i da komentarišem kako se tvoja žena oseća – urlala je Simova.

– Mrš, j*bem ti i mamu i tatu, j*bao vam pas mamu u p*čku – vikao je Janjuš.

Košarkaš je zatim prišao Tari i pljunuo je, nakon čega je ona njega počela da udara, te ju je on odgurnuo.

– J*bem ti ženu i dete! Udario si mi šamar! Kako ti se oseća dete dok j*beš klinku od 20 godina? Meni čovek od dva metra neće udarati šamar – urlala je Tara.

Oni su zatim psovali jedno drugom sve redom i pokušavali da nastave fizički okršaj, a onda je uletelo obezbeđenje.

Obezbeđenje bilo primorano da je odvede u zatvor u okviru „Zadruge“. Ona je sve vreme odbijala da ih posluša, lomeći sve pred sobom.

Na kraju je ipak pristala da uđe u improvizovanu ćeliju, ali je i tamo nastavila da lomi sve što joj dođe pod ruku.