Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO)

   Jecala na sav glas!

Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO) Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO)
Celebrity
Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO)

   Jecala na sav glas!

Tara Simov je završila u suzama zbog loših stvari koje su joj se izdešavale u životu ali i zbog žestokih svađa koje ima sa Matejom Matijevićem. Njen dečko joj je prišao u nadi da će uspeti da je uteši i smiri.

Tara ne može da se pomiri sa raskidom!

Naime, nedavno je Mateja dobio poziv sa porodicom, a Tara je protumačila u njihovom razgovoru da je njegovi najbliži ne podržavaju njihovu vezu. Zbog ove situacije, ljubavni par je ušao u sukob i došlo je do raskida.

–  Čujem te da spominješ moju porodicu po kući, nisu oni krivi – govorio je Mateja.

– Ja ne valjam, ja sam najgora osoba na svetu – ponavljala je Tara.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

– Ne dozvoljavam ti tako da govoriš o sebi, nas dvoje ovde ne funkcionišemo. Ovde je loša energija, sve to utiče na nas. Bolje je da ohladimo glave, da se iskuliramo malo. To je to! – istakao je Matijević.

– Ne valjam jer ne razmišljam, nisam te namerno provocirala, trebalo je da razmišljam kada nekoga volim, Pet dana je super, pa opet ne valja i tako nikada život. Ja tebe volim kao Boga. Nisam ti namerno radila neke stvari, to nije razlog da me ostavljaš. Izvini, taman sam dobila starog Mateju iz prvih mesec dana. Toliko sam tražila taj mir, dobila ga i opet isto – ponovila je Tara.

Podsećamo, Tara je za crnim stolom ispričala da se loše oseća zbog raskida sa Matejom i da sumnja da je za sve kriv poziv koji je imao sa porodicom.

PROČITAJTE JOŠ: Šopićka zna sve prljave tajne Jelene Pešić! Upućena je u njenu AFERU SA OŽENJENIM?!

– Njegovi su mu rekli da se drži svog stava, samim tim da ne bude sa mnom, sestra mu je na kraju rekla da se seti sa kakvim devojkama je bio, samim tim sam se ja osetila poniženom. Kada je završio poziv, malo sam se deprimirala, kao kad je za Novu godinu bila njegova bivša u klipu. Ja sam ostala da plačem sama na krevetu, on mi je rekao da je otišao da proluftira glavu, ja sam bila sama na krevetu. Sama sam plakala, on se vratio posle pola sata, opet sam se rasplakala, on je opet otišao. Tako nam je počelo veče. Nije me poljubio za laku noć, rekao da sutra ima naporan dan, ja sam rekla da ja imam naporniji. Shvatila sam da imamo drugačiji pogled na naš odnos, moji planovi koje sam imala, da zajedno živimo, posvetimo se muzičkim karijerama, shvatila sam da on nema takve. On hoće da se posveti svojima – krenula je Tara.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Korać u ŠOKU! David joj ZABRANIO skupocene krpice i putovanja! Sada je čeka OVO!

– Sad je već bezobrazna, skrati malo. Sada ispada kontradiktorna, nasamo mi kaže da ne misli da sam zbog njih uradio. Sada mi se ovde kao opet iščuđava nešto, sad joj kao odjednom ništa nije jasno. Ne vadim se preko poziva. Nakon poziva sam je tešio, ona je krenula da mrači. Rekao sam joj: – Tara, sada imamo 2 i po meseca da dokažemo neke stvari. Nisam hteo da raskinem sa njom, dizao sam je. Došli smo u takav stadijum veze da je najmanja greška najveća greška. Zaspali smo i onda situacija. Neka ispadnem ljubomoran, ali nije u pitanju ljubomora, nego momenat provokacije. Dolazim do stola i uzimam jaje, u svađi smo, čekam da vidim kako će da odreaguje. Ona kao: –Marko, hajde da se kucnemo. Onda sa Mensurom. Onda na silu đuska, ja sam probao da igram, otišao da se sunčam, iznervirao se. Onda je došla tamo i vikala: – Ja imam nekog, a ti si sam, aludirajući na bivše momke. Mogao sam i ja da je provociram, to je to, to je priča, poziv nije uticao na mene – pričao je Mateja, a Simova ga je nekoliko puta demantovala.