Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

   Ode sve niz vodu...

Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana! Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!
Celebrity
Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

   Ode sve niz vodu...

Od kada se udala za Dušana, Tanja Savić ima probleme u braku, ali to uopšte ne treba da nas čudi jer ona njega nikada nije volela!

Tanja Savić mu je davno bila obećana!

Kako za Star otkriva njena bliska rođaka, pevačicu su roditelji primorali da se uda jer su je obećali Dušanovim roditeljima dok je još bila dete!
– Tanja ima muke u braku oduvek! Koliko god da se ona trudila da sve to izgleda koliko-toliko idealno, ne vredi. Dušan je na svoju ruku, a i da vam kažem, tu ljubavi prave nikad nije bilo, samo neko poštovanje. Sada ni toga nema, Tanji se na licu vidi koliko je nesrećna. Mnogo je patila dok je bila u Australiji, a i kada se vratila, opet gomila problema, Dušan i ona kao pas i mačka, samo je gledala da zbog dece sve to bude kako treba. Međutim, ne može da trpi ni ona više, a i sada ima podršku porodice i lakše joj je da preseče –  otkriva rođaka i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

PROČITAJTE JOŠ: Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!

Ona nikad nije ni bila ludo zaljubljena u Dušana… Njeni su upoznali Dušana i njegovu majku kad je Tanja bila mala i tada su kao kroz šalu obećali Tanju, jer se ona njemu mnogo dopala. Kada je Tanja postala poznata, imala je u međuvremenu momke, ali njenima nijedan nije bio dobar. Samo Dušan, još je tada on živeo u Australiji, imao je motel i smatrali su da je on za Tanju najbolji. Stalno su joj punili glavu, i jednom je Dušan došao u Srbiju i sreo se sa Tanjom. Njoj se dopalo što je izrastao u lepuškastog momka, ona je bila prelepa kao i sada… On joj je posvećivao pažnju, obećavao bajku, njeni je pritisli da ne razmišlja mnogo, jer može da ga izgubi i ona se na brzinu spanđala sa njim, udala, zatrudnela… Posle je odveo u Australiju i kad se porodila prvi put, bajka je nestala. Shvatila je da za karijeru mora da se bori iz početka, da Dušan ima i mane koje njoj ne prijaju, ma sve joj je krenulo nizbrdo – priča za Star Tanjina rođaka.

Tanja se žalila majci, ali Živana je starog kova i smatra da je sramota da se razvodi i da treba zbog dece da reši sve, stalno joj je govorila da ćuti, da pusti, da će biti bolje, ali su i oni sad shvatili da je ipak najbolje da se razvedu.