Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?

   Nesvakidašnji prizor!

Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ? Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?
Celebrity
Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?

   Nesvakidašnji prizor!

Pevačica Tanja Savić nakon prijave supruga za nasilje, odlučila je da se posveti kopanju zemlje.

Tanja ima novi hobi!

Popularna pevačica je podelila sa svojim fanovima na Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi kako kopa zemlju. Možemo zaključiti da je okačila mikrofon o klin.

Ovo fotka je mnogima bila interesanstna, jer moramo priznati da retko imamo prilike da viđamo popularne pevačice u ovakvom izdanju.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

– Karantin 33. dan – napisala je Tanja u opisu fotografije.

Podsećamo, u medijma je odjeknula vest da je  pevačica Tanja Savić na Veliki petak je policiji prijavila suruga i tvrdila i da je zlostavlja. Ubrzo se oglasila i njena PR služba koja tvrdi kako je pevačica zapravo opljačkana.

– Tanja je sa suprugom bila kod svoje porodice, farbali su jaja. Jutros je njena drugarica javila da je Tanji obijen stan. Novac ne drže tu, nakit je bio kod nje, a ono što je primetila je da fale njeni i dečiji pasoši. To je prijavljeno policiji – rekli su iz njene PR službe, prenosi „Blic“.

PROČITAJTE JOŠ: Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

Izvor blizak pevačici tvrdi da je bračni par već dugo u lošim odnosima i da je do velikog sukoba došlo jer je Tanja suprugu zapretila razvodom, piše „Alo“.

Izvor dodaje da je Dušan nervozan zbog zabrane kretanja za vreme vanrednog stanja, te da utehu traži u alkoholu.

PROČITAJTE JOŠ: Kija uputila BRUTALNU poruku Slobinoj devojci! „Samo me GLEDAJ, ali u granicama NORMALE!“

– Tanja je pokušavala na sve načine da ga urazumi i da popriča s njim, ali to joj nije pošlo za rukom jer se njen suprug danima opijao i pravio probleme Tanji i deci. Planirala je da sve uradi diskretno, ali je Dušan vrlo brzo saznao da supruga hoće da ga ostavi. Zbog toga je totalno poludeo i poručio joj da to ne sme da uradi jer, u suprotnom, neće odgovarati za sopstvene postupke. Tanja se uplašila za svoj život i život svoje dece, te ga je prijavila policiji za maltretiranje – tvrdi izvor za „Alo“.

S obzirom da je kopala zemlju na crveno slovo, možda je tada poterao maler.

NOVI SVET KOJI JE U PRODAJI DONOSI ISTINU O TANJI SAVIĆ I DUŠANU, O NASILJU I RAZVODU!