Tanja Savić opet živi kao podstanar! Vredna nekretnina joj iskliznula iz ruku!

   Ima vremena...

Tanja Savić opet živi kao podstanar! Vredna nekretnina joj iskliznula iz ruku! Tanja Savić opet živi kao podstanar! Vredna nekretnina joj iskliznula iz ruku!
Celebrity
Tanja Savić opet živi kao podstanar! Vredna nekretnina joj iskliznula iz ruku!

   Ima vremena...

Tanja Savić se po povratku iz Australije opet vratila u stan koji su i ranije iznajmljivali u novobeogradskom naselju A blok, pošto nisu uspeli da kupe svoju nekretninu.

PROŠITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta NAPAO Anu Nikolić! Zgrožen zbog njenog ponašanja: „Brukaš se!“

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!

Tanja je maštala o svojoj kući, međutim…

Tanja Savić i Dušan su prošle godine hteli da pazare vilu na Senjaku koja je koštala čak milion evra, ali se sa vlasncima očito nisu dogovorili oko dinamike isplate, pa su odustali. Posle toga, Tanja je uložila mnogo novca u nove pesme i spotove, pa su odlučili da sačekaju sa kupovinom doma i neko vreme ostanu u iznajmljenom stanu. Pred put u Australiju su ga otkazali, ali kada su došli, krenulo je vanredno stanje, nije bio momenat da se kupuje stan, pa su se vratili u podstanare. Imali su sreću da je njihov stari stan bio prazan, pa su brzo ušli u staru rutinu. Sada čekaju da prođe ova nesreća, a Tanja se toliko brine za decu i porodicu da joj nije do traženja kuće. Samo se moli da svi ostanu živi i zdravi, a kad mine opsnost, misliće o selidbi i karijeri – kaže za SVET njen prijatelj.