Problemi u braku - Tanja Savić nikad nema mira!

  

Problemi u braku - Tanja Savić nikad nema mira! Problemi u braku - Tanja Savić nikad nema mira!
Celebrity
Problemi u braku - Tanja Savić nikad nema mira!

  

Tanja Savić i muž Dušan Jovančević stalno su na udaru brojnih skandala. Veliki nemiri prate njihov brak od samog početka. Svađe, skandali, modrice, droga i preljube, čini se, da su deo njihove svakodnevice, ali da li je zaista tako?

U medijima se pisalo o brojnim brakovima na estradi, ali Tanja i njen muž, navodno, mesecima imaju probleme. Do sada su uspešno prevazilazili sve krize, kako u braku, tako i finansijske, ali da li će njihova zajednica opstati?

View this post on Instagram

Ten Years Challenge ❤️ 2009 vs 2019 ? #tanjasavic #muz

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Tanja Savić rođena je 1985. godine, a u braku sa Dušanom je od 2011. godine. Imaju dva sina, Maksima i Đorđa. Oba sina je rodila u Australiji, 2010. i 2012. godine i tako je svom mužu ispunila san da im se deca rode baš u ovoj zemlji. Godine 2013. vratili su se u Srbiju sa željom da decu odgajaju ovde.

Tanja Savić i muž

Često se spekulisalo da imaju probleme, kako u braku, tako i sa novcem, ali Tanja je uvek demantovala sve navode.

Tanja Savić i muž – Neverstvo

Šok informacije potresle su estradu kada se u oktobru 2019. godine pojavila informacija da je Dušan bio pijan i da se nabacivao Tanjinoj koleginici.

Naime, mlada pevačica Marijana Simonović, otkrila je javnosti da ju je na javnom događaju muvao muž Tanje Savić. Ona je tada rekla da je Dušan bio veoma nasrtljiv, kao i da se nedolično ponašao. Pevačica je odmah otišla kod Tanje i rekla joj kako se njen muž ponaša i dodala da nikada ne bi pala na šarm oženjenog muškarca. Bračni skandali nisu retkost na estradnoj sceni, ali Tanjini obožavatelji su danima brujali o ovim vestima.

Ovo nije bio jedini put kada se spomenulo neverstvo u Tanjinom i Dušanovom braku. Čini se da su godine zajedničkog života poremetile ovaj bračni par, pa se prevara sve češće javlja.

Pre samo dva meseca, u medijima se pojavila vest da Tanja krije aferu sa oženjenim pevačem iz Granda. Postojala je i bojazan da bi ga Dušan pretukao kada bi znao. Navodno je pouzdani izvor potvrdio da je Tanja šest meseci ranije imala seks aferu sa zvezdom Granda i da se moli Bogu da njen muž nikada ne sazna za to.

View this post on Instagram

A oci tvoje mamurne ko noci… ? Jel slusate Pogresnu adresu? ?

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Ne mogu da kažem o kome se radi, ali on je oženjen, pripada zvezdama Granda. Dugo je na estradi i poznat je kao švaler jer spopada i udate i slobodne! Stalno se piše o njegovim avanturama! Ma nema koga nije muvao, svima redom deli komplimente! E tako se pre šest meseci zalepio za Tanju kao krpelj! Te lepa si, te slatka si, pa ajmo na piće, danima joj je slao poruke. Međutim, Tanja Savić je kulturna, patrijarhalna i normalna žena, verna je mužu. Sve te poruke je obrisala, blokirala je navalentnog kolegu, a kad bi Dušan za to saznao, pretukao bi ga„, rekao je izvor za medije.

Tanja Savić i muž na lečenju od droge

Tanjinu publiku je potresla i vest da se njen muž nalazi na klinici na kojoj se odvikava od droge. Navodno su zbog toga imali brojne probleme u braku, pa je Tanja insistirala na tome da ode na lečenje.

View this post on Instagram

My Love ❤️ ?

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Tanja je demantovala i ove navode ali i naglasila da ništa od toga nije istina. „Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Naravno da nije istina„, rečeno je u saopštenju.

Ipak, isticalo se i da pevačica ima psihičke probleme zbog zavisnosti svog supruga. Usled stresa i anksioznosti, njoj je pozlilo o osećala je jak bol u grudima. Nakon pregleda, lekar joj je dao terapiju, pa joj se stanje ubrzo popravilo.

Gde su danas Tanja i Dušan?

Tanja Savić i muž se trenutno nalaze u Srbiji. Vratili su se iz Australije kako bi promovisala svoj novi album „Stranci„. Ipak, u medijima se navodi da se trenutno nalaze u velikim finansijksim problemima jer su mnogo novca uložili u nove pesme, a svi nastupi su otkazani zbog pandemije korona virusa.

Iako su se Tanja i Dušan više puta našli na meti skandala, njihov brak je čvrst i veruje se da će tako i ostati.

Ako u braku ne postoje nesporazumi i svađe, onda nema ni ljubavi. Ne sme sve biti savršeno! Mislim da moj brak nije idealan, ali pun je ljubavi, a kruna svega toga jesu naša deca. Mnogo mi znači Dušanova podrška, uvek mi daje korisne savete„, rekla je u intervjuu. Takođe, Tanja je izjavila kako bi želela i treće dete, devojčicu, da ne bi bila jedino žensko u porodici.

Čitajte VIP Radar! Donosimo vam najnovije vesti o poznatima, kao i retrospektivu dešavanja u Zadruzi.