Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!

   Neće da prođe kao Seve sa Milanom!

Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana! Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!
Celebrity
Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!

   Neće da prođe kao Seve sa Milanom!

Od kada je ponovo u problemima sa mužem Dušanom, Tanja Savić od straha danima ne spava! Naime, pevačica je, navodno, rešila da se razvede, ali i da uzme potpuno starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom. Međutim, svesna je da to sa Dušanom neće ići lako, pa prolazi kroz pakao!

Tanja Savić je spremna do krvi da se bori za Đorđa i Maksima!

Tanji je jasno da će imati velike probleme sa Dušanom. Bez njegovog pristanka ona ne može decu da izvede iz zemlje, niti bilo šta drugo da radi, a kako imaju ozbiljne trzavice u braku, svesna je da će morati da prođe kroz pakao ne bi li deca ostala sa njom – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:

Dušan je već dva puta uzimao decu s namerom da ih otme, a sada preti Tanji da će je uništiti na sudu. Kaže joj da će reći sudijama da je nepodobna majka jer je labilna i depresivna. A to nije istina! Tanja gine za decu. Trči, radi, uči s njima, ispunjava im sve želje. Predobra je majka! Tanja ne zna šta da radi, samo ide po dvorištu u Radincima, šeta od kapije do kuće i plače – otkriva za SCANDAL! jedna komšinica Tanjine mame Živane i nastavlja:

Tanja Savić: „Pre ću da skočim s mosta nego da mi uzme sinove!“

– Kuka jadna i vrišti: Ne dam mu moje sinove! Ne može to tako! Prevrnuću nebo i zemlju, ali decu mu ne dam! Kako može da mi preti da će da mi otme moje sokolove! Pa ja to nisam zaslužila, sve sam njegove probleme sama rešavala – prepričava komšinica i dodaje:
Čak sam čula da Dušan hoće da vodi decu u Australiju, tamo gde mu je majka, ali je Tanja tada baš pobesnela. Rekla je: Ima da platim najskuplje advokate, neću stati, ali deca će biti samo moja! On je taj koji nije sposoban ni o sebi da brine, a kamoli o deci! Mene neće strefiti Severinina sudbina da mi muž otme decu! Pre ima da skočim s mosta nego to da dozvolim! Za svoje sinove ima da ginem, idem do kraja, do smrti! – prepričava za SCANDAL! komšinica i nastavlja kroz suze:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Šok istina: OTKRIVAMO ZAŠTO JE CECA MORALA DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! PRVA ISPOVEST MARKOVOG OCA: ANABELA HOĆE DA LUNA MENJA MUŽEVE, LJUBAVNIKE, PARTNERE! DA BUDE KAO ONA! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Gagi POKLONIO Anabeli 50.000 evra! Za LUNU i NINU!

PROČITAJTE JOŠ: Majka Dragane Mitar OČAJNA! „Mučno mi je da GLEDAM! Ne PREPOZNAJEM ćerku!“

– Već je zvala advokate, saznala je koji su najbolji za ta porodična pitanja, prodaće i onog njenog džipa, ma sve će dati, samo da dokaže da deca moraju da ostanu sa njom. Međutim, čula sam ja od njenih rođaka da se ona potajno nada i da će Dušan da se smiri i da će se pomiriti. Daj Bože da bude tako, neka i nju pogleda sreća jednom u životu – završava komšinica.