Taki je podržava! "Ne smeta mi što je Maja sa oženjenim Janjušem!"

   Mora da se šali?

Taki je podržava! Taki je podržava!
Celebrity
Taki je podržava! "Ne smeta mi što je Maja sa oženjenim Janjušem!"

   Mora da se šali?

Taki je izgleda morao da se oglasi, jer, mnogo je komentara na ponašanjenjegove ćerke Maje Marinković.

I pored svih napada i osuda, Maja Marinković ne odustaje od bliskog druženja sa Markom Janjuševićem. A i baš je briga kad to ne smeta ni njenom tati Takiju, štaviše, on podržava svoju jedinicu da obleće oko oženjenog košarkaša.

– Tamo Maja svima smeta i pokušavaju od nje da naprave nešto što nije, mada nikako im to ne polazi za rukom. Da tu nešto ima više od drugarstva, ne bi mogli oni tako dugo da se kontrolišu, emocije i ljubav ne mogu da se sakriju. Oni su drugari i rade sve što inače rade prijatelji. Strašno je koliko su ljudi ljubomorni na Maju. Oni žele da se ona posvađa sa Janjušem – kaže Taki za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Ana Nikolić prava BOMBA – Dovela liniju do savršenstva!

– Ta Šopićeva i Ana Korać, one napadaju i prozivaju Maju jer one kreću od sebe! Šta je Ana radila na stepeništu sa oženjenim čovekom?! Što je bežao zbog nje preko kapije, silni bivši su joj u rijalitiju, kako to kada si poštena. Maja je devica za sve njih tamo i izgleda da im je ozbiljna konkurencija – za STAR naglašava Taki koji brani svoju ćerku.

U emisiji „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“ pričalo se i o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković koji su i danas vreme provodili u sobi za izolaciju, gde su bili i pune dve nedelje zajedno.

Međutim, sutradan u nekom trenutku bilo je burno između njih, pa je nastala svađa, a Marko je i dalje ljut na svoju drugaricu.

– Luki i njoj sam nosio večeru, ali nije mi teško palo. Volim u izolaciji da spavam. Išao sam zato što sam zaljubljen – rekao je Janjuš.

– Mi volimo da se družimo i to za mene nije ništa novo, toliko dana smo proveli u toj izolaciji. Janjuš voli da spava u izolaciji. Ne voli da spava u sobi, jer ima previše ljudi. Pričamo, interesantno je… Danas sam se iznervirala, letele su pare, a on se još nije razljutio. Preterala sam, nešto sam danas dobacila što mu se nije svidelo. On kaže da ga peckam, a ja to ne radim namerno – rekla je Maja.

– Nije nam interesantno! Milane, ova devojka nije normalna, ali ne mogu bez nje. Priznajem! Videćeš Milane ovih dana, da li mogu – dodao je Janjuš na kraju.

Ko laže i maže a ko govori istinu? Saznaće se uskoro!