Suzana Mančić otkačila Simicu! "Mesto mi je uz ćerke, ne uz muža!" (VIDEO)

   U najboljem je društvu...

Suzana Mančić otkačila Simicu! Suzana Mančić otkačila Simicu!
Celebrity
Suzana Mančić otkačila Simicu! "Mesto mi je uz ćerke, ne uz muža!" (VIDEO)

   U najboljem je društvu...

Suzana Mančić dane provodi u svom stanu u centru Beograda u društvu ćerki Natalije i Teodore.

Suzana Mančić je pre svega majka, pa onda supruga!

Ne izlazi čak ni u nabavku iako se iz Grčke vratila u poslednji čas i izbegla je prinudni karantin, a njen muž grčki biznismen Simeon Ocomokos ostao je u Grčkoj zbog zdravstvenog osiguranja.

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Eva Ras ne poštuje policijski čas – „Plašim se da će me uhapsiti jer svaku noć izlazim iz stana“

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna – „Muž me je ostavio zbog nje!“

– U poslednjem trenutku sam se vratila u Srbiju. Kada sam videla šta se sprema sa ovim virusom, shvatila sam da mi je ipak mesto uz ćerke. Ja sam pre svega majka. Živim kako moram. Ljudi umiru, a nekome je teško što ne može na džoging. Sedi gde si i čekaj da sve prođe i da ostaneš živ. Eto, tako ja razmišljam poslednjih dana. Ne izlazim iz stana, a moje devojke imaju veze sa spoljnim svetom, šetaju psa, idu u nabavku… – rekla je Suzana za Star, koja je sa mužem na vezi preko video-poziva.

– Sa Simeonom se čujem preko vibera, pokazujem mu kako je ovde pusto i kako neki bahati krše pravila i šire zarazu. On je miran u svom stanu, nigde ne izlazi. Kako stvari stoje, ovo će potrajati, pa se ni mi nećemo videti dok se granice ne otvore, a to sigurno neće biti pre jula. Ako Bog da, proslavićemo 1. jula dve godine braka, ako ne, kucnućemo se šampanjcem preko telefonskog poziva. I to je život, šta da se radi. Samo da preživimo ovaj pakao – otkrila je Suzana za Star.

Poznata voditeljka  istakla je kako joj izgleda svakodnevica tokom vanrednog stanja koje je u Srbiji usled pandemije korona virusa.

– Šta radim? Peglam! Šta sam radila pre toga? Prala sam kosu sama! Nema frizera… Nema pomoći u kući, u vidu moje Žakline. Kuvam, perem, peglam, izašla sam iz zone komfora. Što se mora, nije mi teško – kazala je Suzana za „Grand“. Pogledajte šta je još rekla.

 

VIP RadarBojan V.