"U kući samo ja vičem!" Suzana Jovanović progovorila o ljubomori i svađama u braku sa Popovićem!

   Ovo niste znali!

Celebrity
"U kući samo ja vičem!" Suzana Jovanović progovorila o ljubomori i svađama u braku sa Popovićem!

   Ovo niste znali!

Bračni par Saša Popović i Suzana Jovanović otkrili su kako izgleda praznik u njihovom domu, kao i koja je tajna uspeha dugogodišnjeg braka.

Suzana Jovanović iskreno o braku sa Saletom!

Suzana, koliko vam ovaj praznik znači?

– Pored Božića, najviše volim Vaskrs! To je za mene najradosniji praznik, kome se posebno radujem, kao malo dete! A najviše me raduje farbanje jaja! Nažalost, zbog ove situacije nećemo moći zajedno da ga proslavimo uz porodični ručak! Ali, nek smo samo živi i zdravi, biće prilika za slavlje!

PROČITAJTE JOŠ: Ekskluzivna ispovest iz PRITVORA: Đani i Slađa RAZOČARANI u prijatelje! „Velike zvezde, Darko Lazić i Andreana Čekić, nas nisu zvale!“

Već dve decenije ste u skladnom braku sa Saletom, kako ga vi zovete. Verujem da je trebalo mnogo poverenja da opstane brak u kojem je muškarac stalno okružen lepim pevačicama?

– Sale i ja smo, slobodno mogu da kažem, u jednom divnom i prelepom braku, koji je ispunjen ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem! Mnogo toga smo prošli za ove 23 godine koliko smo zajedno, a i dan-danas smo podrška jedno drugom. Njegov posao je takav da je uvek okružen pevačicama. S obzirom na to da se bavim istim poslom, znala san da ću to prihvatiti kao nešto sasvim normalno! U početku naše veze jeste bilo malo ljubomore, ali više zbog toga jer sam bila mlada i pomalo nesigurna u našu vezu (šta će biti s nama, hoćemo li ostati zajedno), ali toga više nema! – rekla je Suzana Jovanović, pa nastavila:

Izjavili ste da su rasprave između Saše i vas uglavnom bile zbog drugih ljudi. Da li su u pitanju bile koleginice i kako ste to prevazilazili?

– Kao što sam već negde ranije izjavila, Sale i ja se nikada nismo posvađali ni oko čega, ali bilo je ponekad malo nerazumevanja zbog drugih ljudi. Ali, hvala Bogu, uvek smo to pobeđivali našom ljubavlju i razumevanjem.

PROČITAJTE JOŠ: BAKI B3 OPLEO: Anabela je BOLESNA, od Luninog pevanja NEMA ništa, a njena ALOPECIJA…

Rekli ste ranije da vam je prag tolerancije izuzetno visok. Znači li to da niste takvi, da biste Sašu ostavili davno?

– Tačno je da imam visok prag tolerancije, ali je isto tako tačno da me Sale nikada nije nijednim svojim postupkom ili delom naveo da pomislim da ga ostavim. On je mnogo dobar čovek i moj najveći prijatelj, i nikada ga ne bih ostavila, kao ni on mene! U tome smo saglasni oboje! Uvek i zauvek!

Ko je koga razmazio tokom ove izolacije?

– Nije niko nikoga posebno razmazio, živimo život kao i do sada, lepo se slažemo a to je sada najvažnije u ovom periodu izolacije!

PROČITAJTE JOŠ: Goca Božinovska šokirala izjavom: „Anabela bi ubila Marka da spase Lunu i njen novac“

U kući samo ja vičem Ono što vidimo na TV-u jeste da je Saša vrlo temperamentan čovek. Da li je takav i u kući, podvikne li u kući ili mirnim tonom rešava problem?

– Pa vi ne znate uopšte pravu istinu, u kući samo ja podviknem i Saša se odmah složi (smeh)! – rekla je Suzana Jovanović za „Informer“