Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone - Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi!

   Ne dozvoljava nikome da mu priđe!

Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone - Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi! Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone - Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi!
Celebrity
Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone - Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi!

   Ne dozvoljava nikome da mu priđe!

Od kada je u Srbiji, ali i celom svetu vanredno stanje zbog opakog korona virusa, Suzana Jovanović je van sebe od straha!

Suzana se plaši za Popovića!

Ona se posebno plaši za svog muža Sašu Popovića jer on za mesec dana puni 66 godina i, prema rečima epidemiologa i virusologa, spada u rizičnu grupu kojoj kovid 19 i te kako može da naudi zbog čega mu je i potpuno zabranjeno kretanje i izlazak iz kuće tokom vanrednog stanja i specijalnih mera.

– Od trenutka kada je Saša izolovan kod kuće, Suzana je otvoreno rekla svim prijateljima i kolegama da nikako ne dolaze kod njih kući – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz otkrio kroz suze: „Do novembra ne mogu da se vratim kući, ovde je užasno stanje, vama neće da kažu!“

PROČITAJTE JOŠ: Đani razočaran! „Mnogi su se obradovali što smo u kućnom pritvoru!“

– Ona sve ovo shvata jako dramatično, posebno zbog Saleta. Ko god je zvao da pita da dođe, ona je bila vrlo oštra: Šta ima da dolazite, neću nikog da vidim u kući da mi donosite bakcile i bakterije! Saša je rizična grupa, imaće uskoro 66, ne sme da se igra, ovaj virus je opasan! Za sebe se ne plašim, imam samo 50, on ipak ima 15 godina više! Šta ja da radim ako mu se, ne daj Bože, nešto desi! Pa odmah bi se ubila! Ja bih tu koronu možda i preživela, ali ne znam za mog Saleta, razumite nas, strašno se bojim, a krajnje je vreme da se moj muž odmori! – jecala je Suza, a Saša je rekao da zaista niko ne treba da ih posećuje, ali i da ona ne treba da paniči. Međutim, Suzana ništa ne prepušta slučaju. Kako su nam preneli, ide sama u nabavku, decu je izolovala iz kuće, a posluga joj pomaže u kuhinji, ali niko Saši ne sme ni da priđe.

– Suzana kuva Saši samo čorbice i supice i kljuka ga vitaminima i jedina ona mu nosi obroke, od posluge niko ne sme ni da priviri kod njega. Ona sve radi s maskom i rukavicama, jako je pažljiva. Sada se, doduše, malo i opustila jer vidi da Sale neće prekršiti izolaciju, pa mu kaže: A kad ovo prođe, ima da mi budeš još lepši i snažniji, oko moje ljubi te tvoja žena! On se samo smeje, i njemu prija da se malo od svega distancira, ma oni su kao neka deca – završava izvor za SCANDAL!