Stojina komšinica u suzama napustila pevačicino dvorište! Nastao HAOS zbog OVOGA!

   Nije mogla da veruje!

Stojina komšinica u suzama napustila pevačicino dvorište! Nastao HAOS zbog OVOGA! Stojina komšinica u suzama napustila pevačicino dvorište! Nastao HAOS zbog OVOGA!
Celebrity
Stojina komšinica u suzama napustila pevačicino dvorište! Nastao HAOS zbog OVOGA!

   Nije mogla da veruje!

Prva Stojina komšinica iz Perleza, njenog rodnog sela, gde je pevačica sagradila veliku kuću i sredila dvorište kao iz bajke, kroz jecaje nam je ispričale da ih je Stoja dovela do suza!

Stojina komšinica razočarane!

– Mi danima plačemo, ma ne možemo da se smirimo – započinje jedna od komšinica za SCANDAL i nastavlja:

– Čim je počelo ovo stanje sa tom koronom i vanrednim stanjem, videli smo da je Stoja sa mužem došla da bude tu u kući na selu! I naravno, znali smo da je ona ponela zalihe hrane, brašna, pića, ulja… A mi to ništa nismo nabavili, iznenadilo nas je to vanredno stanje, ko se ovome nadao – priča Stojina komšinica i nastavlja:

– Pre neki dan, došlo mi nešto da umesim kifle, pa da podelim celom komšiluku i odem ja u podrum, kad ono cvrc! Nema brašna! I ja šta ću, pravac kod Stoje, znam da je ona prava domaćica, uvek ima svega u kući, a oće da pozajmi, nema od nje bolje komšinice. I kako sam se pojavila na kapiji, vidim je ona se sa unučićima igra u dvorištu, ljuljaju se. A svašta im je tamo napravila, ima sve, i tobogan, i pesak, i penjalice, ma Diznilend u Perlezu – priča komšinica i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Rasta NAPAO Anu Nikolić! Zgrožen zbog njenog ponašanja: „Brukaš se!“

PROČITAJTE JOŠ: „Šta glumiš ti? Kao neka zvezda si?“ Đani i Viki zaratili – Isplivalo sve o njihovom neprijatnom susretu?!

PROČITAJTE JOŠ: MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama – Neće se zaustaviti dok ne POGINEM

– Međutim, kad je videla da nemam masku, odmah je ustala i rekla mi: Nemoj, molim te! Tu su mi deca, a ti nemaš ni masku, ni rukavice! Plašim se, deca su mi tu – prepričava Stojina komšinica i dodaje:

View this post on Instagram

Svašta nešto… #stojainstitucija

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

– Mene je to u prvi mah povredilo, pa sam sva pokisla otišla kući plačući! Baš sam se iznenadila da mene Stoja izbaci, ali kad sam sela i razmislila! Pa ona je žena u pravu! Ko je lud da unuke svoje izloži opasnosti, a i ja budala idem kao da je stanje redovno! Naravno, Stoja me posle pozvala telefonom i rekla da joj napišem šta mi sve treba, a da će njen Igor sve da nam donese i tako je i bilo. Ma ona je naša kraljica, a ja se prvo naljutila, grešna mi duša – završava komšinica za SCANDAL i poručuje svima da sede kod kuće ako ne moraju zbog posla da se kreću.