Stoja i BARIKADE u Perlezu! Pozovite, MOŽDA se i javim! (FOTO)

   Pa, vanredno stanje je

Stoja i BARIKADE u Perlezu! Pozovite, MOŽDA se i javim! (FOTO) Stoja i BARIKADE u Perlezu! Pozovite, MOŽDA se i javim! (FOTO)
Celebrity
Stoja i BARIKADE u Perlezu! Pozovite, MOŽDA se i javim! (FOTO)

   Pa, vanredno stanje je

Stoja nikada nije krelo da joj je Perlez najdraže mesto na svetu. Ovo pitomo selo u blizini Zrenjanina je njeno rodno mesto i pevačica mu se uvek rado vraća.

STOJA: „SELO JE ZAKON!“

Svaki put kada Stoju pitaju gde se najlepše oseća i gde se oporavlja od napornih putovanja i nastupa, uvek kaže da je to Perlez. Obožava da provodi vreme i istinski uživa u tome da uređuje svaki kutak njenog privatnog raja.

Stoja svake godine prve dane proleća koristi za uređivanje bašte, pa je posadila i dosta cveća, a u objavama poručuje da su radovi tek počeli, a onda i da je:
– Selo je zakon! – često napiše na svom profilu.

– U Perlezu sam kad god imam slobodan dan, a od kako je izgrađen „Pupinov most”, dođem i na jedno popodne. To je moja oaza i skriveno mesto na kom prikupljam pozitivnu energiju i spremam se za nove poduhvate – ispričala je Stoja svojevremeno,
Ekipa magazina Svet je otišla da Perleza da poseti Stoju. Seoska kuća u savršenom stanju. Kapija je zaključana. Dalje nećeš moći!

PROČITAJTE JOŠ: Keba pod punom zaštitnom opremom izveo psa u šetnju! U OVAKVOM izdanju niste imali prilike da ga vidite! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE)

Pa, ne pušta Stoja u dvorište i kuću svakog ko se navrne na kaficu! Nije luda valjda. Pa, ona je pobegla u Perlez da sačuva zdravlje, a ne da se druži sa selom i vodi čapras divane.
Ali, ako je nešto važno ili hitno, komšije mogu da pozovu Igora telefonom, pa će im čovek sve pomoći.

Njih dvoje, ako se izuzme ova opasnost, uživaju u svom rajskom dvorištu, a Stoja uveliko sadi cveće i neguje travnjak.