Stefan u problemu zbog GLASNOG S*KSA - "Svako veče dahću, lupkaju, ne može da se spava od njih!"

   Reagovala policija!

Stefan u problemu zbog GLASNOG S*KSA - Stefan u problemu zbog GLASNOG S*KSA -
Celebrity
Stefan u problemu zbog GLASNOG S*KSA - "Svako veče dahću, lupkaju, ne može da se spava od njih!"

   Reagovala policija!

Iako deluje mirno i povučeno, Stefan Živojinović i te kako krije svoju drugu stranu, i to onu divlju. Kako STAR saznaje, pevača su komšije nedavno prijavile jer se iz njegovog stana čuje buka. A kako je Stefanov komšija naveo, reč je o preglasnom s*ksu!

– Stefan obilazi preko dana Bobu i Brenu, ali čim krene policijski čas, on se vraća u svoj stan. Međutim, dok njegova porodica misli da on samuje, situacija je drugačija. Njemu svako veče, tačnije malo pre 17 časova, dolazi neka devojka i spava kod njega u stanu – otkriva komšija i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić! ISTINA o sukobu i maltretiranju! Dušan joj ne da RAZVOD!

– Sve bi bilo prihvatljivo da oni noću ne uznemiravaju komšije i to cikom, dahtanjem, lupkanjem. Reč je o glasnom s*ksu, a ta devojka se najviše čuje, Stefan je tiši, iskreno. Pošto se to dešavalo nekoliko noći zaredom, komšije su odlučile da pozovu policiju. Pre poziva, upozorili su Stefana da ne pravi buku, on se izvinio i rekao da će voditi računa. Međutim, to se nije desilo i policija mu je zakucala na vrata. Nije kažnjen, ali su ga opomenuli i rekli da će sledeći put morati da plati kaznu. Mislim da ga je ipak malo sramota sada od komšija, a i nakon dolaska policije, niko više nije video tu devojku – priča za STAR izvor upućen u ovu priču.

Izgleda da za Stefana važi ona stara – ispod mire sto đavola vire!

Podsećamo porodica Živojinović je nedavno doputovala iz Monaka te je morala da provede određeni broj dana u kućom karantinu. Lepa Brena je otkrila kako provode vreme u izolaciji.

– Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije – kaže Brena za „Informer“ i dodaje:

– Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote!