Stefan Karić - Tajna želja mnogih zadrugarki

   Zbog čega se cice lože na njega?

Stefan Karić - Tajna želja mnogih zadrugarki Stefan Karić - Tajna želja mnogih zadrugarki
Instagram
Celebrity
Stefan Karić - Tajna želja mnogih zadrugarki

   Zbog čega se cice lože na njega?

Stefan Karić – Zadruga će pokazati kakav sam zaista. Glavni motiv za Karićev boravak u najgledanijem rijalitiju, pored novca, bila je i njegova želja da se ljudima pokaže u pravom svetlu. Njega su i pre Zadruge predstavljali kao ženskaroša koji vreme voli da provodi u društvu lepih devojaka. Dešavanja pred kamerama to su i potvrdila.

Posebno mesto u Karićevom srcu zauzimala je pokojna misica, Dijana Milojković. Njihova ljubav bila je posebna, kao iz bajke, a Stefan je izuzetno teško doživeo njenu smrt. Iako ne pokazuje emocije otvoreno, Karić je nakon vesti o tragediji bio potpuno slomljen. Dijana je imala kancer, a preminula je neposredno pre njegovog ulaska u rijaliti.

Stefan Karić Zadruga, VIP radar

Kao posledica zračenja, njoj je opala kosa, pa se ošišala. U želji da je podrži u teškim trenucima, Stefan se takođe ošišao, a taj trenutak ovekovečili su zajedničkom slikom. O svojoj potrebi da joj se nađe u trenucima najveće životne krize, Stefan je govorio i u rijalitiju.

 

Sve ga vole, sve ga žele

Da u njoj ne učestvuje Stefan Karić, Zadruga ne bi bila toliko zanimljiva. U njoj je upoznao Ivu Grgurić, a između njih su odmah buknule strasti. Na početku veze, bio je opčinjen njenom lepotom, ali stvari su se ubrzo preokrenule. Starletina burna prošlost i priče o tome koliko je muškaraca promenila, uticale su na to se Karić ohladi i raskine sa njom.

Nakon raskida, on je uvideo da je pogrešio, pa se sa Ivom pomirio. U znak pomirenja, dan su proveli češkajući se u krevetu. Iva je bila prezadovoljna i osmeh nije silazio sa njenog lica.

Iva se sa Karićem intimizirala više puta. Zbog izostanka ciklusa, ona je pomislila da možda nosi njegovo dete, ali ni to ga nije otkravilo. Njegova netrpeljivost išla je dotle da je odbio fotografisanje sa Ivom uz obrazloženje da ne želi da se slika sa k*rvom. Iva je na njegove grube reči burno reagovala, smatrajući da nije kriva ni za šta. Dok se sa njom ranije valjao po krevetu, njena prošlost nije mu predstavljala problem.

U popularnom rijalitiju, učesnici imaju vremena na pretek, a najčešće ga koriste za akrobacije u krevetu.

Među njima je i Miljana Kulić. Ona nije ostala imuna ni na Karićev šarm, pa ga je svojevremeno spopadala. Kulićkina slabost prema jačem polu već je poznata, a gledaoci su nebrojeno puta imali prilike da vide kako nije imuna na muški šarm.

Stefan Karić – Zadruga ga je spojila i sa tuđim ženama

Karić je naklonost pokazao i prema udatim ženama. On je flertovao sa Dalilom. Među njima, ipak, nije došlo ni do poljubaca, a ni do nečeg ozbiljnijeg. Na pitanje šta joj se konkretno dopada kod Stefana, Dalila je odgovorila: Sve mi se sviđa! Kakav je kao osoba, sve što je povezano sa osobinama, karakterom… Sve! Dejanu Dragojeviću, njenom mužu, nije bilo baš svejedno kada je čuo ovu izjavu. On Daliline reči nije želeo da komentariše, mada se videlo da su ga one pogodile.

Na Karića se nameračila i Ermina Pašović. Ova Bosanka, navodno, želi da preko Stefana reši neraščišćene račune sa njegovim ocem, Osmanom.

Nataša Radan Stefana je optužila da joj je zavlačio ruku u gaćice.  On na ovu provokaciju nije odgovorio, ali je otkrio da ona uopšte nije njegov tip devojke. Karića su dovodili i u vezu sa Kijom Kockar, ali on je to demantovao objašnjavajući da su samo prijatelji.

View this post on Instagram

????

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Mnogi će se zapitati zašto zadrugarke toliko odlepljuju za Karićem. Da li ih privlači njegov novac, izgled ili nešto treće? Možda se rešenje krije u tuš kabini. Stefan Karić obnažio se tokom kupanja, a njegov ponos ovekovečen je na snimku kamere. Ne vide se baš svi detalji, ali ipak se stiče neka slika o tome čime raspolaže. Uostalom, klikom ovde, procenite sami.

Saznajte sve pikanterije koje se dešavaju u rijalitijima. Pratite VIP radar! Sočne fotke, skandalozne detalje i tajne koje kriju domaće zvezde, otkrivamo samo za vas.