Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO!

   Vrelije ne može biti!

Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO! Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO!
Celebrity
Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO!

   Vrelije ne može biti!

Stefan Karić i Ivana Šopić uspeli su da prevaziđu te probleme i nastavili su da uživaju u ljubavi koja se dogodila u „Zadruzi“.

Stefan Karić i Ivana Šopić ne mogu da se suzdrže!

Iako je na početku njihovog odnosa bilo i te kakvih trzavica, ovaj par, čini se. uspeo je da, što bi oni rekli, u inat dušmanima, probleme ostavi po strani!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone – Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi!

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!

Stefan Karić i Ivana imali su čak nedavno i svoj prvi intimni odnos pred kamerama, a redovno gledaoci imaju priliku i da ih vide u vrelim pozama. Da se toga ne libe, pokazali su i danas u dvorištu.

Ivana Šopić  i Stefan Karić su se sunčali sa još nekoliko zadrugara, a onda je Šopićeva odlučila da namaže Karića. U jednom momentu Ivana je skinula Stefanov šorts s obzirom na to da joj je smetao, zbog čega je Karić ostao samo u donjem vešu. Oni su se zatim ljubili, a ostali zadrugari su ih gledali sa strane.

Neverica u očima ostalih cimera bila je primetna, toliko, da su očekivali da će se možda desiti i nešto više od vrelih dodira! 

Međutim, Stefan Karić i Ivana Šopić uspeli su da se suzdrže do večeri, a šta je bilo nakon žurke

Pa, saznaćete uskoro, jer, kada su zadrugari u pitanju, uvek ima dobrog materijala!