STAR saznaje: Šijan hoće da OŽENI rođenu sestru Veljkove žene Bogdane! Božinovska se protivi!

   Mama voli bivšu

STAR saznaje: Šijan hoće da OŽENI rođenu sestru Veljkove žene Bogdane! Božinovska se protivi! STAR saznaje: Šijan hoće da OŽENI rođenu sestru Veljkove žene Bogdane! Božinovska se protivi!
Celebrity
STAR saznaje: Šijan hoće da OŽENI rođenu sestru Veljkove žene Bogdane! Božinovska se protivi!

   Mama voli bivšu

Goca Božinovska ljuta je na svog sina Mirka Šijana koji se hvali da je u ljubavi sa rođenom sestrom Cecine snajke Bogdane, lepom Bojanom Rodić.

Mama Goca u čudu!

Mirko Bojani javno šalje srca i izjavljuje ljubav na društvenim mrežama. Međutim, njegovoj majci se to ne dopada kako je otkrila za NOVI STAR jer mnogo voli njegovu devojku Olju s kojom je Šijan nedavno raskinuo.

PROČITAJTE JOŠ: Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije „Južni vetar“ – Evo šta nas očekuje u nastavku serije i filma!

PROČITAJTE JOŠ: Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

PROČITAJTE JOŠ: Sindi pokazala novog dečka – Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže!

– Mirko je sa devojkom Oljom u vezi pune tri godine, nikad je nije verio, tako da veridbu nije ni mogao da otkaže. Jedina istina je da su u svađi i da se trenutno ne viđaju. Koji je razlog i šta se dešava između njih, nije mi rekao, a ja neću da ga pitam ništa. Što se tiče Bojane Rodić, ona mu je drugarica koliki ja znam. Sreli su se zimus na Kopaoniku i od tada su krenule te priče da između njih dvoje nešto postoji. Nikada nije bila kod nas u kući još uvek. Tu devojku ne poznajem, kao ni njenu sestru Bogdanu koja se udala za Veljka. Ja mu ne biram devojke, niti mu se mešam u izbor, ako je njemu dobra, i meni je. Do mene je već stigla informacija da zakazujemo restoran za svadbu za kraj godine. Svi zovu i čestitaju –  kaže Goca za NOVI STAR.

A ŠTA JE JOŠ OTKRILA O SESTRI CECINE SNAJKE I ZAŠTO NIJE ZA SVADBU, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI.