STAR saznaje: Milica Kemez ZBOG PARA bila u vezi sa lezbejkom! Sve joj uzela!

   Burna prošlost

STAR saznaje: Milica Kemez ZBOG PARA bila u vezi sa lezbejkom! Sve joj uzela! STAR saznaje: Milica Kemez ZBOG PARA bila u vezi sa lezbejkom! Sve joj uzela!
Celebrity
STAR saznaje: Milica Kemez ZBOG PARA bila u vezi sa lezbejkom! Sve joj uzela!

   Burna prošlost

Milica Kemez nije uspela da sakrije svoju burnu prošlost iako je pokušala da se predstavi kao žrtva u rijalitiju.

Milica Kemez, žena na sve spremna!

Osim što se saznalo da je u Švajcarskoj radila kao striptizeta, nju je i Stefan Karić odao rekavši da je on overio, a sada njena bivša prijateljica otkriva za novi Star i da je Milica imala aferu sa jednom ženom od koje je uzimala novac.

– Milica je na sve spremna zarad slave i novca. Bila sam u šoku kada se u rijalitiju predstavila kao ranjena i povređena srna. Ona je nesrećna, ali ne zbog svoje životne priče, već zato što joj je samo novac bitan. Pa i rođenu sestru je izdala“, započinje Miličina drugarica i nastavlja:

– Istina je da je bila sa oženjenim muškarcem i pravila mu scene, ali nije to sve, ona je zbog novca bila čak i sa ženom. Otišla je u neki gej klub kod druga na rođendan i tamo upoznala tu devojku koja joj se udvarala. Milica je tu noć odbila, ali je nakon nekoliko dana čula kako ta lezbijka ima puno para i da je velikodušna. Odmah je našla na fejsbuku i poslala zahtev. Počele su da se dopisiju i nakon nedelju dana su se videle u Novom Sadu…“ – kaže za Star Miličina drugarica.