STAR otkriva! Dragana ne zna da je Edo hteo da je šutne: MOLIO Zilhu da mu rodi četvrto dete!

  

STAR otkriva! Dragana ne zna da je Edo hteo da je šutne: MOLIO Zilhu da mu rodi četvrto dete! STAR otkriva! Dragana ne zna da je Edo hteo da je šutne: MOLIO Zilhu da mu rodi četvrto dete!
Celebrity
STAR otkriva! Dragana ne zna da je Edo hteo da je šutne: MOLIO Zilhu da mu rodi četvrto dete!

  

Dragana i ne sluti da je Edo pokušao da spase brak sa ženom Zilhom dok je paralelno bio sa njom u vezi. Kako novi STAR saznaje, kada je Edis osetio koliko se zaljubljuje u nju on je pokušavao da nagovori Zilhu da mu rodi i četvrto dete kako bi spasli brak!

– Edo je znao da će taj brak pući kad-tad, jer su se previše otuđili! Zato je, kada je započeo vezu sa Draganom, molio Zilhu da mu rodi još jedno dete i to mi je lično on pričao! Međutim, ona nije htela ni da čuje za to, rekla mu je da je troje dece sasvim dosta i da nema snage za još jedno. E sad, možda je to bio njegov tajni plan da je opet zatvori u kuću sa bebom kako bi mogao da švrlja sa Draganom, ko će to znati šta je on mislio u svojoj glavi. Meni je rekao da je mnogo tužan što Zilha neće još jednu bebu, ioako on ni tada nije krio da se viđa sa Draganom po Beogradu. U Novom Pazaru skoro da više nije ni boravio, pa je Zilha osetila da petlja nešto sa strane… – piše novi STAR.

KAKO GA JE UHVATILA U PREVARI I ŠTA JE EDO POSLE MORAO DA POTPIŠE SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!