STAR donosi! Edovi roditelji hoće da UNIŠTE DRAGANU: On mora da se vrati ženi i deci!

   U Pazaru je skovan plan!

STAR donosi! Edovi roditelji hoće da UNIŠTE DRAGANU: On mora da se vrati ženi i deci! STAR donosi! Edovi roditelji hoće da UNIŠTE DRAGANU: On mora da se vrati ženi i deci!
Celebrity
STAR donosi! Edovi roditelji hoće da UNIŠTE DRAGANU: On mora da se vrati ženi i deci!

   U Pazaru je skovan plan!

Najbolji prijatelj Eda Fetića iz Novog Pazara koji se zove isto kao i on, otkriva za NOVI STAR da su se on i Edovi prijatelji organizovali i poslali mu tortu za godišnjicu braka kako bi shvatio koliko je Dragana loša osoba.

„TORTU SMO POSLALI DA MALO UNERVOZIMO DRAGANU!“

– Ona torta što je poslata za njegovu godišnjicu braka samo je bila fora kako bi malo unervozili Draganu! Pa ko bi poslao onako jeftinu tortu, Zilha sigurno ne bi. Edo je mnogo dugo ostao, on nije očekivao da će ovakav rasplet unutra da bude. Vidim da ne može da se otrgne od Dragane, ali od njihove priče da nema ništa kada izađu napolje. Čim on priča da se svako veče moli da mu Zilha oprosti, znate onda koliko je sati. On i sam zna da nije zaslužio posle svega sa Draganom da mu Zilha oprosti, ali da će da se pomire, to je neminovno zbog dece. Sam je kriv za ovu situaciju u koju je upao. Mislim da ga sada grize savest zbog svega, a njegovi roditelji hoće da unište Draganu zbog svega što je uradila!- priča za NOVI STAR Edov najbolji drug iz Pazara:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Šok dokazi: Luna i Gastoz 4 puta imali seks kod njega! Goca potrošila sve Šabanove pare! Edovi roditelji SVETE SE Dragani! Malbaša iz serije „Tate“ vara ženu u Beogradu!

PROČITAJTE JOŠ: Aco Pejović DONIRAO bolnicama POMOĆ u vrednosti od 20.000 evra!

PROČITAJTE JOŠ: Saša Kovačević BESAN na Joksimovića! Učinio mu, pa se POKAJAO!

Žena švalerka ljubomoriše što je čovek bio noć pred ulazak u Zadrugu sa ženom u stanu. Dragana nije normalna. I tu trudnoću što hoće da mu namesti, ne daj bože, samo bi mu to u životu još trebalo. Imao sam bliski kontakt sa Draganinom majkom, kada je pokušala da me isprovocira, ali sam je poklopio sa nekoliko rečenica i ona je ućutala…

ŠTA JE JOŠ OTKRIO EDOV DRUG MOŽETE PROČITATI U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!