Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol'te - Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

   Opa!

Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol'te - Nije za one sa slabim srcem! (FOTO) Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol'te - Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)
Celebrity
Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol'te - Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

   Opa!

Ako ste se pitali, a verujemo da jeste, evo kako izgleda Stanijina guza dok je u izolaciji! Inače, Stanija je već pet nedelja izolovana.

Stanija u karantinu!

Najpre je iz Amerike stigla u Istanbul, gde je takođe bila u karantinu, a sada je u Srbiji takođe izolovana. Srećom, uskoro joj ističe karantin, pa će da prošeta guzu po Novom Sadu i Beogradu.

Stanija je na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima kako provodi vreme u karantinu i kako je protekao njen put iz Amerike ka Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu – Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)

– Konačno u Srbiji! Izrečeno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam već 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini bliži kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija samo sam želela da dođem kući i budem blizu svoje porodice da zajedno prođemo sve ovo! Iako ću biti izolovana, konačno sam mirna i srecna sto sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, čitava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemacka… i neko u CG) nekako svi su mi blizu kada sam tu! Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nešto desi ne bude mi dobro! – napisala je Stanija pa dodala:

– Prijavila sam se ambasadi i strpljivo čekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla naše ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da plačem! Suze i „flashback“ iz rata kada je vojni helikopter došao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju! Želim da pohvalim našu zemlju, svaka čast na organzaciji i merama zaštite. Psihički sam se spremala čak i za grupni karantin, međutim pred let nam je stiglo obaveštenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzaraženijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kućni karantin 28 dana! Mere su pooštrene, i poštujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizički pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predostrožnosti radi- čuvajte svoje, pogotovo starije. Mi mlađi iako zakačimo lakše ćemo to prevazići, oni ne! – napisala je Stanija na Instagramu, pa nastavila:

– Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju šta je sa mnom…a ja sam ćutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hoću li i kako stići…Volim vas sve i zajedno ćemo sve ovo proći! A sad u karantin: knjige, joga, citanje, kuvanje i četovanje sa najmilijima! – završila je Stanija