Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!

   Samo nek je veselo!

Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju! Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!
Celebrity
Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!

   Samo nek je veselo!

Soraja Vučelić bi uskoro navodno trebalo da stane na ludi kamen sa 37-godišnjim biznismenom srpskog porekla.

Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!

Sve puca od emocija! Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u emotivnoj vezi?! (FOTO)

Anabelina mama u potresnoj ispovesti: Nasilje, tortura, droga, zlostavljanje! ŠOKANTNI DETALJI!

Soraja se ni korone ne plaši!

– Soraja ne odustaje od svadbe uprkos koroni. Ona i njen dečko su optimistični da će se za dva meseca stanje smiriti i da neće morati da menjaju planove. Još početkom godine su za jun rezervisali jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gde će se održati venčanje – otkrio je izvor za „Informer“, dodajući da je izabranik Vučelićevoj navodno zabranio da pozove svoje drugarice starlete na slavlje.

– Soraja mi je ispričala da njen verenik ne podnosi njene drugarice. Rekao joj je da su one pijavice koje samo iskorišćavaju nju i njene emotivne partnere. Upravo zato su i raskinuli kada je Soraja u besu presekla kleštima verenički prsten vredan 200.000 evra. Posle samo nedelju dana su obnovili vezu i Soraja je tada pristala da se zbog njega odrekne drugarica.

– Iako se još uvek nisu venčali intenzivno rade na tome da tome da Soraja zatrudni. Njen verenik je nestrpljiv da dobije dete, a Soraji je rekao da će biti najsrećniji čovek na svetu ako mu podari sina – zaključio je izvor, dok je Vučelićeva za isti list kratko poručila:

– Zaista nije vreme da pričam o tim stvarima u momentu kada je ceo svet u kolapsu zbog korone i kada ljudi strahuju da će se zaraziti. U ovom momentu mogu samo da poručim ljudima da ostanu u svojim kućama kako bi se što pre zaustavilo širenje korone.