Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu: "Kad me pipao i molio me..."

   Pa da li je ovo realno?

Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu: Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu:
Celebrity
Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu: "Kad me pipao i molio me..."

   Pa da li je ovo realno?

Luna Đogani i Anabela Atijas su napravila još veći razdor među sobom nakon pitanja novinara.

Luna Đogani pokrenula oluju ovom izjavom!

Sada je već jasno da njih dve neće moći više nikada povratiti odnos kakav su imali, a jedno od pitanja se odnosilo baš na to.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

– Kada je Anabeli bilo loše ili kada se posvađaš sa njom, nikada nisi prva prišla. Uvek si se pravdala što ona tebi ne priđe. Zbog čega se tom mišlju ne nosiš, kada su u pitanju svađe sa partnerima? Uvek si ti prva koja priđe, plače i insistira na pomirenju. Po tome ispada da ti je dečko mnogo bitniji od majke – bilo je pitanje novinara.

– Nije uvek ona ta koja prva prilazi, da se razuememo. I te kako sam ja tu više puta prilazio – rekao je Marko.

– To za mene nije isto. Ja sam sa mamom ovde milion puta pričala i pokušavala da joj na lep način objasnim da ne treba da se meša u moju vezu i da me ostavi na miru, da me pusti da sama odlučujem. To je moja veza, ja se u njene veze i bvrakove ne mešam. Imam 24 godine i treba da me pusti da radim šta ja hoću, ako treba da udarim i glavom od zid, ali sama. Trista puta sam pokušala da pričam sa njom na lep način i uvek je rekla da je ok, pa sutradan uradi sto puta goru stvar, napada, vređa, udara, unosi se u lice. Ne vredi. Izgleda da ona to tako hoće i da je njoj bitniji rijaliti i komentari. O ljudima za koje misli da su joj ovde prijatelji i da joj misle dobro, da i ne pričam – rekla je Luna prilično razočarana.

PROČITAJTE JOŠ: Stefan u problemu zbog GLASNOG S*KSA – „Svako veče dahću, lupkaju, ne može da se spava od njih!“

Luna Đogani je nakon toga iznela šokantne tvrdnje na račun pevačicinog bivšeg supruga Andreja Atijasa.

Tokom svađe između majke i ćerke koja već dugo traje umešao se Lepi Mića, koji je branio Anabelu i oštro osudio Lunu zbog njene veze sa Markom Miljkovićem, a onda ju je okrivio da je Slobi Radanoviću

YT PRINTSCREEN

Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo – rekla je Anabela, a potom se umešao Mića.

– Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak – izjavio je Mića misleći na Lunu.

PROČITAJTE JOŠ: Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom!

– Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo, narkomanu – rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila nešto što je šokiralo sve.

Kada me je pipao i molio me, ma ‘ajde… – izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik i prećutala sve što je želela da kaže.

VIP Radaryoutube printscreen