ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

   Mora u crkvu!

ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja! ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!
Celebrity
ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

   Mora u crkvu!

Kako za SCANDAL! tvrdi jedna vračara iz Brestača, i Darko Lazić i njegov sin Aleksej su u opasnosti! Kako kaže, mnogo se plaši za pevača jer je videla da je pod opasnom crnom magijom!

DARKO SVAKIH 7 GODINA IMA NESREĆU!

– Jao! Šta ću i kako ću, ne znam, ali Darku moram da skinem te vradžbine! Otvarala sam mu nedavno karte! Ništa nije dobro, ne sviđa mi se ništa jer mu rade o glavi – objašnjava za SCANDAL! vračara i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom!

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima?

– Kada sam ga videla u Paparaco lovu da još teško hoda i hramlje, morala sam da bacim pogled na karte i imala sam šta da vidim! On odmalena ima tešku vradžbinu, to je uradio neko ko mrzi njegovu mamu. Na svakih sedam godina on ima saobraćajku i jedva se izvuče. Godine 2011. Se prevrtao u kolima sa Milicom Todorović i jedva se izvukao, pre toga je padao sa traktora i motora… Ovo poslednje što je bilo da i ne pominjem, jedva je živu glavu spasao. A najviše od svega me brine što se on ne smiruje, a vradžbina je takva da može da pređe i na dete, i to samo na muško dete, tako da je barem mala Lorena zaštićena – priča vračara za SCANDAL! i dodaje:

– Molim Darka da nađe spas, on mora u crkvu da ide ili kod nekog jakog Belog maga. Ima para, neka nađe hodžu i neka se okrene veri. Mora da posti, da se pričesti, samo je u crkvi spas za njega. Ako me ne posluša, ne smem ni da kažem šta će biti. Ništa ne valja, bolje mu je da se uzme u pamet i zaštiti sina – završava uplakana vračara.