Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi - teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

   Buran ljubavni život!

Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi - teniseri, fudbaleri, vaterpolisti! Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi - teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!
Celebrity
Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi - teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

   Buran ljubavni život!

Manekenka Sofija Milošević u poslednje vreme se našla u žiži interesovanja šire javnosti. Kao bomba je odjeknula vest da je trudna i da čeka dete sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Sofija Milošević zasenila mnogobrojne sportiste!

Međutim, pre Luke, manekena je imala priličo buran ljubavni život sa raznim poznatim imenima iz sveta sporta.

Na primer, mediji prenose da je Sofija Milošević bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem koji je  za njihov sedmodnevni odmor potrošio čak 6.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom – Uputili snažnu poruku iz izolacije!

PROČITAJTE JOŠ: „Bolnice su pune, otkazan mi je let za povratak!“ Srpski pevač u žarištu korone – Otkrio kroz kakav pakao prolazi!

Potom je dovođena u vezu sa teniserom Viktorom Troickim, sa kojim se često pojavljivala u javnosti. Navodno je ova ljubav pukla jer Sofija Milošević nije mogla da bude u vezi na daljinu.

Nakon Viktora, njeno srce je osvojio Filip Živojinović, sa kojim je bila godinu dana u vezi. Manekenka je isticala da kod njega voli što ima manire i što zna šta želi u životu. Oni su se čak i verili, ali se ubrzo ljubav ugasila.

View this post on Instagram

Paparazzi throwback? @fashionnova fashionnovapartner ?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Potom je u njen buran ljubavni život uplovio i fudbaler Adem Ljajić, sa kojim je ljubavi bila čak pune tri godine. Spekulisalo se je Sofija Milošević imala romansu i s Vanjom Udovičićem, kao i s milionerom Milošem Antićem, prenosi Kurir.