Snežana Đurišić napravila pauzu sa dečkom zbog korone? Zabrinuta za zdravlje svoje majke!

   Poštuje sve mere zaštite!

Snežana Đurišić napravila pauzu sa dečkom zbog korone? Zabrinuta za zdravlje svoje majke! Snežana Đurišić napravila pauzu sa dečkom zbog korone? Zabrinuta za zdravlje svoje majke!
Celebrity
Snežana Đurišić napravila pauzu sa dečkom zbog korone? Zabrinuta za zdravlje svoje majke!

   Poštuje sve mere zaštite!

Dečko Snežane Đurišić, poznati ginekol iz Narodnog fronta Vanja Milošević pokazao se kao pravi heroj kada se na njegovom odeljenju porodila trudnica iz Valjeva zaražena korona virusom!

Snežana Đurišić u strahu da se ne zarazi njena majka!

Ona je rodila zdravog i pravog dečaka koji po rođenju dobio ocenu 10, a i majka i beba bili su dobro posle porođaja. Dečko Snežane Đurišić izjavio je da druge trudnice ne treba da brinu zbog porodilje koja ima virus, jer je ona sve vreme izolovana. Uprkos tome što je Snežana ponosna na svog partnera koji uprkos velikoj opasnosti svakog dana radi u bolnici i svoj život izlaže opasnosti, ona je ipak malo uplašena jer je svesna da se virus lako širi i da mali trenutak nepažnje može dovesti do zaraze. Kako otkriva izvor za STAR, ona je najviše u strahu zbog svoje majke Dare koju mora da obilazi i u ovim uslovima, pa se sa ginekolom naredne dve nedelje neće viđati.

PROČITAJTE JOŠ: Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA – Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!

PROČITAJTE JOŠ: Rođena sestra Anabele Atijas OPLELA po njoj posle odricanja! „Išla je od empatije do patologije!“

PROČITAJTE JOŠ: „Upao je u komu, OŽIVLJAVALI su ga!“ Marija Šerifović doživela nervni slom usred noći zbog OVOGA!

– Snežana Đurišić je baš uplašena za svoju majku Daru koja ima 77 godina. Svakog dana ide kod nje, nosi joj hranu i lekove, ali uvek ima masku i zaštitne rukavice. Zato je rekla Vanji da je bolje da se ne viđaju dve nedelje, dok ne prođe opasnost jer je on svakog dana u bolnici u kontaktu sa mnogo ljudi. Iako se svi pridržavaju pravila i nose zaštitnu opremu, čak i mali rizik može dovesti do zaraze, a lekari su uvek najugroženiji. Vanja je razumeo Snežanin strah i rekao joj da ne brine jer jeste bolje da se neko vreme ne viđaju kako ne bi ugrozili život njene majke. Kada se prođe, oni planiraju da odu na zajednički odmor i da sve nadoknade na nekoj lepoj destinaciji, a do tada će kao i većina građana morati da zaborave na druženje. Sneška sada najviše vremena provodi sa svojim unucima, a budući da ona ima tek 60 godina može slobodno da se kreće kada je to dozvoljeno i da ide u nabavku za sve što im je potrebno – završava izvor za STAR.