Slobina devojka prati svaki Kijin korak - Isplivao DOKAZ da je ŠPIJUNIRA?! (FOTO)

   Sve se saznalo!

Slobina devojka prati svaki Kijin korak - Isplivao DOKAZ da je ŠPIJUNIRA?! (FOTO) Slobina devojka prati svaki Kijin korak - Isplivao DOKAZ da je ŠPIJUNIRA?! (FOTO)
Celebrity
Slobina devojka prati svaki Kijin korak - Isplivao DOKAZ da je ŠPIJUNIRA?! (FOTO)

   Sve se saznalo!

Slobina devojka, Jelena Đuričanin, je navodno napravila ljubomornu scenu zbog njegove bivše žene Kristine Kije Kockar. Sve se dešavalo pre par meseci u jednoj prestoničkoj kafani gde je Sloba trebalo da peva u okviru humanitarne večeri.

Slobina devojka priredila ljubomornu scenu?!

Od tada u javnosti se spekuliše da je Jelena ljubomorna na Kiju. Sada se pojavio i dokaz da Slobina devojka prati svaki korak njegove bivše žene.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi da je Jelena na Instagramu, verovatno slučajno, lajkovala fotografiju na kojoj je Kockareva u kupaćem kostimu.

Prvi susret Slobe i Jelene sa Kijom, nakon što je Radanović u javnosti predstavio svoju novu devojku, nije prošao kako treba. Nakon rasprave zaljubljenog para, Sloba je otišao iz kluba i nije se pojavio na bini. Kruže priče da Jeleni  nije bilo prijatno u prisustvu Slobine bivše, za koju su mislili da se namerno pojavila, dok je njegov menadžer izjavio da je Sloba bio na infuziji i da nikakve svađe nije bilo.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić će u ZATVOR? Zbog Marine rizikuje ĆUZU!

PROČITAJTE JOŠ: Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari!

Kija je prokomentarisala ovu situaciju i istakla da je namerno došla na pomenutu žurku, baš zato što je bila humanitarog karatera, a da svog bivšeg muža i njegovu devojku navodno nije ni primetila.

– Naravno da sam namerno došla, jer je humanitarna noć bila za ženu od prijatelja našeg menadžera. Njih dvoje nisam ni primetila i kratko sam se zadržala. Uvek se trudim da ispoštujem ovakve stvari, a ostali mi nisu interesna sfera – rekla je Kija za Telegraf.

– Nisam primetila njih, ali mi je Milan rekao da ih je video – priča Kristina i dodaje da poznaje ljude koji sarađuju sa njenim mužem, te da su oni prišli da joj se jave.

– Prišli su mi njegovi muzičari i vozač da mi se jave. On mi se nije javio – zaključila je Kija.