Sloba uhvaćen dok je rovario po gepeku - Spetljao se pa mu je ispalo OVO! (FOTO)

   Naoružao se zaštitnom opremom!

Sloba uhvaćen dok je rovario po gepeku - Spetljao se pa mu je ispalo OVO! (FOTO) Sloba uhvaćen dok je rovario po gepeku - Spetljao se pa mu je ispalo OVO! (FOTO)
Celebrity
Sloba uhvaćen dok je rovario po gepeku - Spetljao se pa mu je ispalo OVO! (FOTO)

   Naoružao se zaštitnom opremom!

Iako mnogi kažu da Sloba Radanović nema vremena za prijatelje, budan objektiv maganina SCANDAL! ga je uslikao  dok je bio sa drugom.

Gde mu je verenica Jelena ne znamo, mada pretpostavljamo da je sa svojom decom u izolaciji.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Maja Berović na sebi fura nekoliko prosečnih plata! Ništa što je NO NAME ne dolazi u obzir! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Keba pod punom zaštitnom opremom izveo psa u šetnju! U OVAKVOM izdanju niste imali prilike da ga vidite! (FOTO)

Sloba se pak nešto spetljao, pa je rovario po gepeku, nabavio je i fensi zaštitnu masku, a kapa mu je pala… Moguće da je baš nju i tražio!

Sloba Radanović progovorio je o tome kako vreme provodi u izolaciji, pa i kako mu je majka Draginja. Pevač je istakao da su postojala vremena kada je bilo mnogo gore u karantinu.

– Imamo dosta načina da ubijemo dosadu, imamo internet, komunikaciju sa dragim ljudima, televiziju, knjiige, filmove. Bilo je i gore kada ljudi nisu imali ništa od toga, ali su morali da budu kući. Shvatam da je sve za naše dobro i time se i vodim – rekao je Sloba, pa otkrio gde se nalazi njegova majka.

– Mama je u Beogradu u jednom stanu koji sam iznajmio, dok se ne oporavi. Izolovana je, samo joj nosimo hranu i sve prema merama predostrožnosti, maskama i svime što je potrebno. Hvala Bogu, zovemo je, zna da je sve zaštita, imamo istu nevolju – rekao je nedavno Sloba za Pink.rs