Sloba Radanović u opasnosti! Krađa automobila samo opomena!?

   Ovog puta se zabrinuo

Sloba Radanović u opasnosti! Krađa automobila samo opomena!? Sloba Radanović u opasnosti! Krađa automobila samo opomena!?
Celebrity
Sloba Radanović u opasnosti! Krađa automobila samo opomena!?

   Ovog puta se zabrinuo

Slobi Radanoviću ukrali su pre nekoliko dana skup automobil ispred zgrade u kojoj živi!

NOVI STAR! Gagijeva sestra sve otkriva: Anabela ima DOSIJE u ludnici! Šok: Darko VARAO obe žene sa Ivom! Bekuta obilazi Mrkinu ženu! Edo MOLI Zilhu da rodi bebu!

Maya Berović priznaje: Jedino mi je suprug oslonac u životu!

Marina Gagić izgubila bebu? Darko Lazić neutešan!

Sloba Radanović ovih dana ne zna šta ga je snašlo!

Pevač je slučaj odmah prijavio policiji, ali kako saznajemo, on ne želi da se o tome priča u javnosti, jer navodno zna ko ga je i zašto pokrao! Kako tvrdi naš izvor, ovo je bila samo opomena zbog nekih neraščišćenih računa, pa je Radanović u strahu šta je sledeće i zbog toga drži jezik za zubima!

– Sloba je sav uznemiren od kada mu je auto ukraden. Mnogo je bio besan i ljut, jer je mnogo radio i odricao se kako bi kupio baš taj automobil. Kako mi kažu njegovi ljudi, on sumnja na jednu osobu… Čak smatra da je krađa automobila samo opomena za njega… A kako on to zna, ja neću da upirem prstom ni u koga. Lopov je lepo predvideo situaciju, tačno je znao da kamera na parkingu nema i to je iskoristio. Sloba je slučaj prijavio i bitno mu je da mu nađu auto, a što se tiče tih navodnih opomena, to je kao neka misterija, priča izvor za STAR i nastavlja:

– Niko ne veruje u priču da je baš slučajno njegov auto neko digao, jer je na parkingu gde se Sloba parkirao bilo sigurno još tri mnogo skuplja automobila, priča izvor za magazin STAR i dodaje:

– Sloba već neko vreme ima i obezbeđenje, razne priče se potežu zbog čega, ali eto, očito ima debeo razlog! On pak ne želi da se krađa uopšte, što je opet čudno jer je javna ličnost i može da digne frku da se o tome i piše i priča… Tako bi mu pre pronašli auto, ali očito ima razlog da sve zataška!