Sloba Radanović proslavio najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!

   Rane su još sveže...

Sloba Radanović proslavio najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on! Sloba Radanović proslavio najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!
Celebrity
Sloba Radanović proslavio najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!

   Rane su još sveže...

Pevač Sloba Radanović će jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika provesti sa svojom porodicom.

Sloba Radanović obeležio prvi Uskrs bez oca…

On je ispoštovao sve običaje koji ovaj praznik nalaže, te je priznao i da su mu ove godine jaja odlično primila boju.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša – Erotski USKRS! „Iako sam ATEISTA, slavim!“

PROČITAJTE JOŠ: Keba pod punom zaštitnom opremom izveo psa u šetnju! U OVAKVOM izdanju niste imali prilike da ga vidite! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Doktor upozorava: Anabela će umreti od MOŽDANOG UDARA!

Vaskrs u našem domu izgleda tradicionalno. Porodica je na okupu, tu je ručak i pozitivna atmosfera. Odmeravamo snage jaja i radujemo se Hristovom vaskrsenju – kaže Sloba i otkriva koji običaj najviše voli kada je u pitanju ovaj praznik.

– Obožavam miris tamjana, tako da volim da kadim kuću i kućište, ne samo na Vaskrs, nego vrlo često, ali s obzirom na to da sam ostao dete zarobljeno u telu čoveka, naravno da volim i tucanje jajima i kada izaberem najjače jaje, pa ih sve pobedim – kaže Sloba.

View this post on Instagram

?☦

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Ovo je prvi Vaskrs koji će porodica Radanović proslaviti bez Slobinog oca Dušana, a pevač nije mogao a da se ne priseti pokojnog oca, te je sa tugom u glasu rekao kako će se na ovaj dan uvek sećati njega, koji je obožavao Vaskrs i Veliki petak.

Najlepša sećanja su vezana za oca, jer je on mnogo voleo da farba jaja i bio bi preponosan kada bi mu lepo uspela i nedelju dana bi pričao o tome. Ovo je prvi Vaskrs bez njega, ali kao da je sa nama – rekao je Sloba za Pink.rs.

Popularni pevač Slobodan Radanović 2019. godinu ispratio je sa velikom prazninom u srcu. Slobi je 31. decembra preminuo otac Dušan. Te večeri Sloba je, za doček Nove godine imao zakazan nastup, koji je kao pravi profesionalac odradio.

Nedugo zatim, porodicu ovog pevača zadesila još jedna tragedija jer je Slobi preminula tetka.

– Sloba se mnogo potresao, naročito što se još nije oporavio od šoka nakon gubitka oca, za koga je bio veoma vezan. Kada su mu javili, Sloba je odmah spakovao stvari i vratio se sa zimovanja kako bi bio sa svojim bližnjima i pomogao oko sahrane – rekao je tada izvor blizak pevaču za Kurir.