Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!

   Oglasio se i pevač!

Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE! Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!
Celebrity
Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!

   Oglasio se i pevač!

Iako se činilo da je Sloba Radanović konačno našao ljubav svog života i da je srećan pored Jelene Đuričanin, veza im je izgleda u ozbiljnoj krizi, pa njih dvoje više ne žive zajedno.

Sloba je pod pritiskom zbog vanrednog stanja!

– Sloba i Jelena su se dobro slagali dok nisu po ceo dan bili zajedno. Ona bi uglavnom vodila računa o stanu i deci, on išao na nastupe, jedva su čekali da se vide. Sada kada su kao i većina parova postali osuđeni 24 sata jedno na drugo u stanu, počeli su problemi. Pritom, stalno je prisutan i problem sa Slobinom majkom Draginjom. Sloba veoma brine za njeno zdravlje i kako se snalazi sama u Zrenjaninu i sve to ga čini nervoznijim nego inače. Da ne pominjemo pritisak na poslu pošto je morao da vrati pare vlasnicima klubova i kafana koje je uzeo unapred, a sada su nastupi otkazani i pitanje je kada će se sve normalizovati. Jeleni takođe nije lako sa dvoje dece koja su navikla da stalno idu u park, igraonicu, kod drugara i ona sada jedva uspeva da ih obuzda u kući – kaže izvor za SVET i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu: „Kad me pipao i molio me…“

PROČITAJTE JOŠ: Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom!

– Pritom, čujem da ni njen bivši muž nije oduševljen što mu deca provode vreme sa Slobom. Ma, oboje su pod velikim pritiskom. Onako zatvoreni u istom prostoru stalno su se svađali, pa su se zato dogovorili da se na neko vreme razdvoje i da Jelena sa decom ode u drugi stan kako bi se svi malo relaksirali. Iako je Slobi ovo razdvajanje teško palo, navikao se na Jelenu i decu, zna da je trenutno ovo jedino rešenje ako misle da opstanu zajedno. Toga su oboje svesni jer ipak imaju po jedan brak iza sebe i znaju kako stvari začas krenu naopako – kaže izvor blizak pevaču ta SVET, a Sloba  objasnio šta se zapravo dešava:

– Nismo zajedno sada, ali sve je u redu. Poštujemo karantin i mere vanrednog stanja. Ovo je najbolje što smo mogli da učinimo u ovim trenucima.