Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana - U vili je odjeknula pesma!

   Čestitamo!

Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana - U vili je odjeknula pesma! Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana - U vili je odjeknula pesma!
Celebrity
Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana - U vili je odjeknula pesma!

   Čestitamo!

U porodici Ražnatović/ Veličković kuća nikad nije prazna, i često imamo prilike da na Instagramu ispratimo mnogobrojna slavlja u Cecinom domu.

Ceca podelila lepe vesti na Instagramu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, već više od dve nedelje je u izolaciji u kući na Dedinju, dok su Veljko sa sa suprugom na selu, a Anastasija sa dečkom u Novim Sadu.

Ceca nije sama u kući već joj društvo prave sestra Lidija i njena porodica. Sa svojim pratiocima na Instagramu pevačica je podelila slavlje u domu Ražnatovića. Naime, Lidijina ćerka puni 15. godina i rešili su to porodično da proslave.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Živković preteruje sa lekovima! Uzima ih na svoju ruku – preti joj epilepsija?!

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Đurišić napravila pauzu sa dečkom zbog korone? Zabrinuta za zdravlje svoje majke!

S obzirom na to da je trenutno vanredno stanje u Srbiji, Ražnatovići nisu mogli da organizuju veliku žurku i gala slavlje. Međutim, rešili su da obraduju slavljenicu rođendanskom tortom.

Slavljenica je dobila tortu, optevali su joj rođendansku pesmu, a Lidijina naslednica je duvala potom svećice.

Podsećamo, pevačicina snajka je u sedmom mesecu trudnoće i uskoro očekujemo slavlje u Cecinom domu. Nedavno je Ražnatovićeva podelila sa fanovima sliku njenog naslednika i trudne Bogdane, a u opisu je napisala „rastemo“ uz emotikone srca.