Slavica Ćukteraš nikad iskrenije o RAZVODU i ljubavnom životu! Isplivala istina na videlo!

   Stala na put spekulacijama!

Slavica Ćukteraš nikad iskrenije o RAZVODU i ljubavnom životu! Isplivala istina na videlo! Slavica Ćukteraš nikad iskrenije o RAZVODU i ljubavnom životu! Isplivala istina na videlo!
Celebrity
Slavica Ćukteraš nikad iskrenije o RAZVODU i ljubavnom životu! Isplivala istina na videlo!

   Stala na put spekulacijama!

Slavica Ćukteraš rešila je pre godinu dana da se razvede od golmana Vladimira Avramov, a sad je rešila da otkrije sve o njenom ljubavnom životu što do sada niste imali prilike da saznate. Iako muškarci često pokušavaju da osvoje njeno srce, pevačica ističe da ne želi da srlja iz veze u vezu.

Slavica Ćukteraš nije spremna da uplovi u novu vezu!

– Kada se pronađe neko vredan moje pažnje, to će se već čuti – počela je ona, pa nastavila – Ma, kakvi udvarači, beži, molim te, nema toga kod mene (smeh). Stižu svakakve poruke, inboks mi je pun, ali ja to i ne gledam, osim ako ne želim da se dobro nasmejem.

U javnosti se često spekulisalo da je uzrok njenog razvoda bio to što joj je bivši suprug branio da se bavi pevanjem i da nastupa. Međutim, Slavica to izričito negira.

– Jao, ne! Ovo pitanje sam toliko puta čula u životu i svaki put imam istu reakciju – prevrnem očima. To je notorna glupost, stvarno, ja sam bila ta koja je želela da se posveti porodici, suprugu, detetu kome je trebala majka. Naravno, ne osuđujem žene koje se vrate brzo poslu, taman posla, nemamo svi mogućnost da ne radimo, ja sam je imala. I tu je kraj priče – objasnila je ona.

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović proslavi najteži Vaskrs do sada! Nedostajao mu je on!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša – Erotski USKRS! „Iako sam ATEISTA, slavim!“

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku!

Dok traje vanredno stanje u našoj zemlji, Slavica provodi vreme kod kuće sa ćerkom Viktorijom, baš kako nalažu nadležni organi.

– Naravno da ovo utiče finansijski na sve nas koji se bavimo muzikom, ali dobro, šta je – tu je, bitno je da smo zdravi. Meni je žao jer sam se tek zahuktala, krenuli smo jako sa nastupima, a sad je sve to stopirano, ali provodićemo se ponovo, obećavam.

Slavica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njene prvokativne fotografije naišle su na burnu reakciju javnosti.

View this post on Instagram

??‍♀️

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

– Je l’ mi oni plaćaju internet? (smeh). Mogu da radim šta hoću, slobodna sam žena, nikome ne polažem račune. Ne radim ništa što ne rade drugi, samo sam ja javna ličnost, pa može svako da mi sudi. A nisam primetila da se ljudima ne sviđa, lajkovi pršte. Ponosna sam na godine, izgled, pa što da na pokažem – zaključuje Slavica za Pink.rs