Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom!

   Favorita bez...

Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom! Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom!
Celebrity
Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom!

   Favorita bez...

Slađa Delibašić, htela ili ne, svakako je umešana u porodičnu priču porodice Đogani, koja je u rijalitiju Zadruga.

Slađa Delibašić oplela po bivšoj familiji!

Dok u rijalitiju Anabela vodi bitku sa bivšm mužem Gagijem, ćerkom Lunom, te zetom Markom Miljkovićem, njena bivša jetrva Slađa Delibašić kaže da prati rijaliti, ali da nema favorita. A na pitanje kako se slagala sa jetrvom u vreme kada su grupe Fanky G i Đogani Fantastiko bile na vrhuncu popularnosti, Slađa za SCANDAL! kaže sledeće:

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

– Anabela i ja nikada nismo bile bliske. Nismo imale nikakve sukobe, niti smo se oko nečega svađale, ali nismo se ni družile – započinje Slađa i dodaje:

– Naravno, dok sam ja bila sa Đoletom u braku, a ona sa Gagijem, viđali smo se na porodičnim ručkovima i dečjim rođendanima, ali to je bilo sve. Nije postojao neki konkretan razlog, ali kažem vam, nismo bile bliske. Pa ja sam bliža sada sa Vesnom koja je druga žena mog Đoleta, nego što sam ikad bila sa Anabelom i drago mi je zbog toga – objašnjava Slađa i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara – OVO je bio glavni problem!

– Što se tiče Anabelinog učešća u rijalitiju, ne bih ja tu mnogo komentarisala, niti bih da se mešam. Mogu samo da kažem svoj stav iz svog ugla. Jedno je majka, majka rađa decu jer je za to stvorena, a otac je figura. Ja sam recimo srećna jer sam i dan-danas dobra s mojim Đoletom, on me poštuje, mi smo se rastali jer je nestalo ljubavi, ali smo ostali prijatelji. On je uvek bio tu i za mene i za decu. Ali ja imam mnogo drugarica koje same odgajaju decu, pa se snalaze. Šta sad ako otac ne plaća alimentaciju… Možda nema, možda ne može trenutno, pa ne treba koža sa leđa da mu se odere zbog toga. Majke su tu da se bore za decu, to je naša dužnost, a očevi ako pomognu, još bolje, ako ne… Ideš dalje i boriš se kako znaš i umeš, a ne da se pravi neki haos i da se iznose kojekakve stvari javno. Nešto treba da se zadrži – objašnjava Slađa i nastavlja priču o vremenu kada su i ona i Anabela bila u dens grupama dva brata, tada najpopularnija muzičara u regionu:

View this post on Instagram

#50 ?? but 30 again

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

– Kada su naše grupe nastupale, ipak smo Đole i ja bili popularniji, to se znalo i moguće je da je postojao rivalitet, međutim, Đoletu i meni to nikad nije bilo važno. Mi smo samo grabili napred da stvorimo za svoju decu – kaže Slađa i dodaje da joj se Lunine pesme dopadaju:

PROČITAJTE JOŠ: Šokantna izjava Lune Đogani o Andreju Atijasu: „Kad me pipao i molio me…“

– Sviđaju mi se njene pesme, može ona da ima karijeru. Lepa je, ume da đuska, ima podršku, harizmu… A sad to da li je ok što je ušla u rijaliti ili nije, to je njena stvar. Svako treba da radi šta hoće. Recimo, Đole i ja smo želeli da otvorimo ovaj vrtić. Htela sam da moja deca imaju nešto svoje i da budu obezbeđene, to je bio moj zadatak, a ne da se prepirem ko je dao ili učinio više. To svaka majka treba da uradi. Pa i moja ćerka je razvedena, unuka je stalno kod mene, ona je naša, naša krv. Šta sad treba, da prozivamo javno oca jer je nešto učinio ili nije, taman posla. Oćemo da ga razapnemo, pa naravno da nećemo! To, po mom mišljenju, ne treba da se radi. Ja sam mlada ostala bez majke, sa 11 godina, mnogo toga mi je uskraćeno bilo. Zato sam sebi zadala zadatak da se borim za decu. I sada posle svega mogu da kažem da sam srećna i voljena žena. Kod mene moja deca sve imaju. Punimo frižider i ja, i Đole, ma kod nas je kao u megamarketu. Svi se lepo slažemo i to je jedino bitno što se porodica tiče – zaključila je Slađa za magazin SCANDAL!.