Sindi pokazala novog dečka - Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže!

   Pljušte komentari!

Sindi pokazala novog dečka - Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže! Sindi pokazala novog dečka - Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže!
Celebrity
Sindi pokazala novog dečka - Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže!

   Pljušte komentari!

Bivša ćlanica grupe „Models“, Ivana Stamenković Sindi, već duže vreme je srećna u ljubavi i trudi se da svoju jaču polovinu ne eksponira u javnosti.

Sindi zapalila Instagram!

Iako se trudila da svog izabranika sakrije duže vreme od očiju javnosti, sada je rešila da se to promeni. Sindi nema običaj da objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali sada je snimila je zanimljiv video i pokazala kako izgleda njen dragi.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Brat Šaulića otkriva: Šaban mi se javlja sa onog sveta i plače! Breninog sina JURI POLICIJA! Ovi pevači KRIJU KORONU! Šijan ŽENI sestru Cecine snajke

PROČITAJTE JOŠ: Sloba uhvaćen dok je rovario po gepeku – Spetljao se pa mu je ispalo OVO! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? „Danas imamo sastanak, daju mi šansu da…“ (VIDEO)

Ona se popela na prozor tako da izgleda kao da „upada“ u stan, a potom pozvala dečka koji se pred kamerom prikazao u kućnom izdanju, budući da u prvi mah nije znao da će sve biti zabeleženo.

Onda ga je pozvala u i on je upao u kadar. Bela majica sa ogromnim izretom pokazala je zgodno telo puno tetovaža. Kada je video da Sindi sve snima, nasmejao se, a onda se vratio u stan.

Zbog svog fizičkog izgleda, markantni muškarca odmah je svima zapao za oko – mišići i tetovaže nisu ostali nezapaženi, te je Ivana posle ovog snimka dobila niz komplimenata pratilaca koji joj poručuju da je ovaj muškarac „pun pogodak“.

– Koliko je dobar frajer. Ništa manje boljeg i nismo očekivali od tebe – napisao je jedan od pratilaca.