Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

   Rodićeve opasne zavodnice!

Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom! Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!
Celebrity
Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

   Rodićeve opasne zavodnice!

Surčinac Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, navodno je ostavio verenicu Olju Radoičić posle skoro tri godine veze zbog Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović, s kojom se provodio usred policijskog časa u Srbiji sa još desetak prijatelja u jednoj vikendici nadomak Beograda.

Mali Šijan opasan zavodnik!

Veselo društvo se opijalo u dvorištu, gde je treštala muzika tokom dana i do duboko u noć, a zaljubljeni par se snimao kamerom u zanosu dok su prštali poljupci na sve strane.

 

Tri dana smo u vezi, je l’ tako Bojana – odgovorio je Mirko posle dobijenih pitanja u lajvu, koji je pokrenuo na Bojaninom Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

PROČITAJTE JOŠ: Ekskluzivna ispovest iz PRITVORA: Đani i Slađa RAZOČARANI u prijatelje! „Velike zvezde, Darko Lazić i Andreana Čekić, nas nisu zvale!“

PROČITAJTE JOŠ: Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

Mirka su neprestano pitali za raskid sa Oljom, a više njih je zanimalo da li je to s Bojanom samo avantura i da li je s njom zato što je bogata, budući da su njeni roditelji već decenijama uspešni privatnici. Šijan se smejao na provokacije, a u jednom momentu je ironično odgovorio: „Vi ne znate koliko sam ja bogat, ja sam multimilioner i najbogatiji čovek na svetu!“

View this post on Instagram

?

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on

Inače, prve ljubavne varnice između sina Goce Božinovske i zgodne Rodićke sevnule su odavno, ali su jedno za drugim potpuno odlepili na Kopaoniku sredinom februara, gde je Mirko bio sa verenicom Oljom, a Bogdana sa sestrama i Veljkom Ražnatovićem.

– Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa – priča izvor za Alo.